Home Gadgets HyperX lanceert met Pulsefire FPS eerste gaming muis

HyperX lanceert met Pulsefire FPS eerste gaming muis

by Sven

HyperX, onderdeel van Kingston Technology Company, leider op het gebied van geheugenproducten, kondigt de EMEA release van de HyperXTM Pulsefire FPS Gaming Mouse aan. De muis is speciaal ontworpen voor professionele en ambitieuze FPS-gamers die op zoek zijn naar een nauwkeurige en consistente gaming muis. Om te voldoen aan de prestatie-eisen van gamers, is een PixArt 3310 ontwikkeld voor nauwkeurige tracking. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Omron switches voor een snelle respons, met 20M klikbetrouwbaarheid per switch. De HyperX gaming muis is ontworpen door ingenieurs in het HyperX lab met behulp van suggesties van de beste professionele gamers. De HyperX Pulsefire FPS Gaming Mouse is de winnaar van de prestigieuze RED DOT AWARDS 2017 in de categorieën design en vakmanschap.

“HyperX is al vijf jaar lang een goede partner en we zijn heel blij om te gamen met de nieuwe Pulsefire FPS gaming muis”, zegt Ioann “Edward” Sukhariev, NAVI CSGO teamlid. “De Pulsefire FPS gaming muis voldoet aan onze prestatie-eisen en het design is comfortabel genoeg voor lange trainingen en game toernooien.”

De Pulsefire FPS is gebouwd met een ergonomisch, lichtgewicht design dat speciaal is ontworpen voor zowel de palm grip als de claw grip. De meeste gamers spelen in het DPI-bereik van 400-3200 DPI en de Pulsefire FPS biedt vier DPI-voorinstellingen van 400 tot 3200 DPI. Ze zijn allemaal bereikbaar via een enkele knop.

Snelle bewegingen zijn geen enkel probleem met het lichte gewicht van 95 gram en optimale gewichtsverdeling. Daarnaast heeft de gaming muis anti-slip side grips, waardoor de muis stevig in je hand blijft. HyperX Pulsefire FPS bevat zes duurzame, ultra-responsieve knoppen die een stevige, voelbare reactie geven bij iedere klik. HyperX heeft een flexibele, gevlochten kabel en grote muis skates toegevoegd zodat de muis soepel glijdt.

“Wij zijn enthousiast om onze eerste gaming muis op de markt te brengen. Na uitgebreide tests heeft ons lab Pulsefire FPS ontwikkeld, waarmee nieuwe mogelijkheden voor gamers zijn ontstaan tegen een goed prijsniveau”, zegt Niels Burnet, Business Development Manager, Kingston. “Gamers zoeken de kwaliteit en prestatie van HyperX voor al hun game accessoires en HyperX biedt met de Pulsefire FPS gaming muis alle gevraagde componenten voor de beste competitieve gaming uitrusting.”

Ergonomisch Rechtshandig
Sensor PixArt PMW3310
Resolutie 400/800/1600/3200 DPI
Snelheid 130ips
Acceleratie 30g
Knoppen 6
Links / rechts switches Omron
Links / rechts Levensduur 20 miljoen kliks
Achtergrondverlichting Rood
Connectie type USB 2.0
Polling rate 1000hz
USB data format 16 bits/axis
Dynamisch wrijvingscoëfficient 0.16µ1
Statisch wrijvingscoëfficient 0.21µ11
Kabel type Gevlochten
Gewicht (zonder kabel) 95g
Gewicht (met kabel) 120g
Kabellengte 1.8m
Afmetingen Lengte: 127,54mm
Hoogte: 41,91mm
Breedte: 71,07mm

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x