Home Gaming Surviving Mars: Below & Beyond is beschikbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One

Surviving Mars: Below & Beyond is beschikbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One

by Jos Vis

Maak je klaar om onder het oppervlak van de Rode Planeet te graven en een nieuwe wereld te ervaren, want Surviving Mars: Below & Beyond is nu beschikbaar. Below & Beyond, ontwikkeld door Abstraction en uitgegeven door Paradox Interactive, is de nieuwste uitbreiding voor Surviving Mars, de succesvolle survivalkolonie-managementgame. Spelers kunnen Surviving Mars: Below & Beyond kopen voor een adviesprijs van € 19,99 op Steam, GOG, Epic, PlayStation 4 en Xbox One.

YouTube video


Met de Below & Beyond-uitbreiding kunnen Surviving Mars-spelers de horizon van hun kolonie uitbreiden naar ondergrondse grotten en lavabuizen, en verder dan het oppervlak naar vluchtige asteroïden. De opnieuw gedefinieerde Recon & Expansion-tech tree geeft spelers de tools om hun kolonie te bouwen, ontdekken en ontwikkelen. Bouw ondergrondse gebouwen en bases om de kolonie extra bescherming te bieden tegen natuurrampen. Maak gebruik van technologische ontdekkingen om passerende asteroïden te delven voor exotische hulpbronnen – zorg ervoor dat je terug bent voordat het de baan verlaat!

“We hebben een van de meest ondersteunende en creatieve gemeenschappen in gaming. We weten dat onze spelers met deze uitgebreide functies ons versteld zullen doen staan ​​met hun vindingrijkheid”, zegt Magnus Lysell, Product Manager voor Surviving Mars bij Paradox Interactive. “We geven onze spelers de tools die ze nodig hebben om uitdagingen te overwinnen en hun verhaal te creëren. Met Below & Beyond hebben we spelers veel gegeven om mee te werken en ik weet zeker dat ze een aantal ongelooflijke kolonies zullen bedenken.”

Belangrijkste kenmerken:

  • Terug naar de basis – Breid je kolonie uit tot grotten en lavabuizen onder het oppervlak. Spelers kunnen bestaande structuren of ondergrondse gebouwen gebruiken om een ​​verkenningsbasis te bouwen. Breid voorzichtig uit, potentiële instortingen kunnen alles vernietigen.
  • Mine Your Own Business – Spelers kunnen nu onder het oppervlak en voorbij de rode planeet gaan voor resource mining.
  • Bouw speciale raketaangedreven gebouwen om grondstoffen te delven, waaronder exotische mineralen en gegevensmonsters, op passerende asteroïden. Blijf niet te lang hangen, anders drijft de Asteroid weg met je spullen!
  • Vertakkingspaden – De onderzoeksboom Verkenning en Uitbreiding ontgrendelt extra gebouwen, voertuigen, upgrades en locaties. Ze zullen ook asteroïde-mijnbouw en tunnelkolonisatie ontgrendelen.

“We zijn meer dan enthousiast om spelers terug te verwelkomen in de wereld van Surviving Mars met Below & Beyond”, zegt Dominique Morel, COO bij Abstraction. “Het was geweldig om de horizon van Surviving Mars te verkennen en uit te breiden, zodat spelers ze nog verder kunnen pushen.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x