Home Gaming CORSAIR en Ubisoft werken samen om meeslepende pc-gamingervaring te leveren aan Far Cry 6

CORSAIR en Ubisoft werken samen om meeslepende pc-gamingervaring te leveren aan Far Cry 6

by Jos Vis

CORSAIR is verheugd de voortzetting van zijn samenwerking met de toonaangevende uitgever van videogames Ubisoft aan te kondigen, waardoor een meeslepende in-game RGB-verlichtingsintegratie voor alle CORSAIR iCUE RGB-apparaten wordt geboden naar de nieuwste aflevering van de populaire Far Cry-franchise: Far Cry 6. Spelers kunnen exclusieve dynamische lichteffecten ervaren die de actie niet alleen via het scherm overbrengen, maar ook over hun hele iCUE-opstelling.

Far Cry 6 heet je welkom in Yara, een tropisch paradijs bevroren in de tijd. Far Cry 6 dompelt spelers onder in de met adrenaline gevulde wereld van een moderne guerrillarevolutie. Als dictator van Yara is Antón Castillo van plan om zijn land hoe dan ook in zijn oude glorie te herstellen, met zijn zoon Diego, die in zijn bloedige voetsporen treedt. Speel als de lokale Yaran Dani Rojas, sluit je aan bij de revolutionaire groep Libertad en vecht je een weg naar Esperanza om Antón Castillo en zijn onderdrukkende regime neer te halen.

Pc-spelers kunnen de actie van Far Cry 6 buiten het scherm ervaren via hun CORSAIR iCUE-softwarecompatibele componenten en randapparatuur. Of je nu het eiland verkent, gevangen zit in een explosie of een buitenpost bevrijdt, je hele iCUE-ecosysteem zal oplichten en in-game-evenementen in realtime weerspiegelen.

“We zijn verheugd om onze samenwerking met Ubisoft voort te zetten en een grotere onderdompeling te brengen in de langverwachte Far Cry 6”, zegt Lauren Premo, Director of Gaming Marketing bij CORSAIR. “De iCUE-integratie voor eerdere games, waaronder Far Cry 5, was een grote hit bij pc-gamers en we zijn verheugd om nog groter en beter te gaan met Far Cry 6.”

“Wij geloven dat de gesynchroniseerde verlichting van CORSAIR iCUE de in-game onderdompeling naar een hoger niveau tilt”, zegt Chris Early, Vice President of Partnerships and Revenue bij Ubisoft. “We werken graag samen met CORSAIR om pc-gamers een iCUE-game-integratie te bieden waarmee ze de reis van een guerrillastrijder in Yara volledig kunnen ervaren.”

De Far Cry 6 iCUE-game-integratie zal op 7 oktober beschikbaar zijn, samen met de lancering van de game. Om de samenwerking met Ubisoft te vieren, zal CORSAIR digitale exemplaren van Far Cry 6 bundelen met aankopen van in aanmerking komende CORSAIR iCUE-compatibele producten uit de CORSAIR-webwinkel*, en een weggeefactie organiseren om kans te maken op een aangepaste pc geïnspireerd op de in -game Furioso Jetpack-item en meer. Daarnaast is een aangepast Far Cry 6-profielpictogrampakket voor Elgato Stream Deck, dat het gebruik van macrosnelkoppelingen in de game vanaf je Stream Deck mogelijk maakt, ook beschikbaar als gratis download van de Stream Deck Store.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x