Home Gaming Super Mario Odyssey snelst verkopende Super Mario-game ooit in Europa

Super Mario Odyssey snelst verkopende Super Mario-game ooit in Europa

by Mark van Truijen
Super Mario Odyssey verscheen op 27 oktober voor de Nintendo Switch en werd vervolgens de snelst verkopende Super Mario-game ooit in Europa, door in het lanceringsweekend nog meer exemplaren te verkopen dan Super Mario Galaxy 2. Mario’s nieuwe avontuur is ook de snelst verkopende Nintendo Switch-game, zowel in Europa als wereldwijd. In de eerste drie dagen werden wereldwijd meer dan twee miljoen exemplaren van de game verkocht.
Super Mario Odyssey is door de vakpers warm en met zeer hoge scores ontvangen. Op Metacritic.com, een site waarop scores van bepaalde reviewers worden bijgehouden, heeft de game momenteel bijvoorbeeld een reviewgemiddelde van 97/100, met 43 perfecte scores.
Super Mario Odyssey is de nieuwste titel voor de Nintendo Switch, de nieuwe console van Nintendo waar spelers altijd, overal en met iedereen van kunnen genieten. Deze console werd uitgebracht op 3 maart van dit jaar, samen met The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Die titel werd niet alleen een van de hoogst beoordeelde games aller tijden, het werd ook de bestverkochte lanceringstitel van Nintendo in Europa, waarbij in het eerste weekend zelfs het record van Wii Sports werd verbroken.
Mario’s nieuwste avontuur is een van de hoogst beoordeelde games ooit, en de snelst verkopende Super Mario-game ooit in Europa

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x