Home Gaming Bekijk de tweede aflevering van de Developers Diary over Outcast – Second Contact

Bekijk de tweede aflevering van de Developers Diary over Outcast – Second Contact

by Mark van Truijen

igben en de studio Appeal bieden je de kans om meer te ontdekken over de ontwikkeling van Outcast – Second Contact door een serie interviews met de ontwikkelaars van deze game.

In deze tweede video vertellen Yves Grolet (Game Director en medeoprichter van Appeal) en Franck Sauer (Artistic Director en mede-oprichter van Appeal) waarom ze besloten om deze remake te maken, 18 jaren na het origineel. Ze vertellen ook over de vele manieren waarop ze de originele game verbeterden en waar spelers naar uit kunnen kijken in Outcast – Second Contact.

Over Outcast – Second Contact
Outcast – Second Contact is de complete remake van de cultgame Outcast voor de PlayStation®4, Xbox One en PC. Het origineel was een ware pionier in het action-adventure genre en plaatste spelers voor het eerst in de videogamegeschiedenis in een open 3D-wereld. De game won destijds meer dan 100 awards, waaronder adventure game van het jaar.

Het verhaal van Outcast – Second Contact
Jij bent Cutter Slade, een elitesoldaat met een sterk karakter die naar een verre planeet wordt gestuurd om de aarde te redden. Trek door een geweldige wereld waarin wetenschap en magie met elkaar versmelten, verken exotische steden, strijd tegen formidabele vijanden en ontrafel de geheimen van een geavanceerde beschaving. In een levende wereld met een eigen ecosysteem moet je de juiste keuzes maken, terwijl het lot van twee universums op je schouders rust.

Outcast – Second Contact verschijnt op 14 november voor PlayStation®4, Xbox One en pc. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x