Home GamingAndroid Streamingschema Pokémon Wereldkampioenschap 2022

Streamingschema Pokémon Wereldkampioenschap 2022

by Jos Vis

Het Pokémon Wereldkampioenschap 2022, het belangrijkste Pokémon-toernooi van het jaar, gaat op donderdag 18 augustus van start. Fans uit de hele wereld kunnen alle actie volgen via de live-uitzendingen van The Pokémon Company International op Twitch. Gedurende alle vier de dagen van het event wordt er via livestreams vanuit Londen verslag gedaan van hevige battles. De streams worden voorzien van deskundig commentaar.

Het Pokémon Wereldkampioenschap 2022 is een internationaal toernooi waarin ’s werelds beste spelers van de Pokémon-videospellen, Pokémon UNITE, Pokémon GO, Pokkén Tournament DX en de Pokémon Trading Card Game (TCG) met elkaar de strijd aangaan om de hoogste eer. Deelnemers van over de hele wereld strijden om de titel van ‘Wereldkampioen Pokémon’ en om meer dan $ 1.000.000 aan prijzen.

De belangrijkste livestream is die van het hoofdpodium. Deze begint met de openingsceremonie op donderdagmorgen en zendt daarna gedurende het hele weekend wisselende wedstrijden uit en de finalewedstrijden en sluitingsceremonie op zondag. Het toernooi kan gevolgd worden via de volgende streams:

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: