Home Gaming Mooie, ontspannende, uitdagende ‘Voyage’ nu verkrijgbaar (12 augustus)

Mooie, ontspannende, uitdagende ‘Voyage’ nu verkrijgbaar (12 augustus)

by Jos Vis

Indie-uitgever Ratalaika Games kondigt de release aan van Voyage, een ontspannende en prachtige filmische ontdekkingsreis voor PlayStation 4, PlayStation 5, Microsoft Xbox One, Xbox Series X/S en Nintendo Switch. Deze fantasierijke, in het oog springende coöperatieve avonturengame is er een die je niet mag missen.

A long-forgotten past

Voyage, aangekondigd als een zijwaarts scrollend, informeel avontuur, biedt veel meer met zijn esthetiek en voortdurend veranderende instellingen, waarbij hij twee overlevenden volgt die zich op een onbekende planeet bevinden. Hun reizen, of je nu besluit om alleen te spelen of samen te spelen, zal bestaan ​​uit vele obstakels die stoppen en hun vermogen om vooruit te komen belemmeren. Beleef de reis, maak herinneringen aan gebroken standbeelden en interpreteer muurschilderingen om een ​​mysterie uit het verleden te ontrafelen.

Shared Exploration

Bij het spelen van Voyage in de modus voor één speler, in plaats van coöperatief voor twee spelers, fungeert een van de twee hoofdrolspelers in het spel als een AI-metgezel alsof je het spel met een vriend zou spelen. Je kunt op elk moment kiezen welke van de personages je wilt besturen, interactie hebben met objecten en samen klimmen, elkaar vertellen dat ze moeten volgen of blijven zitten en zelfs knuffelen. Deze gedeelde ervaring is een integraal onderdeel van het verhaal, aangezien de reis zal draaien om twee overlevenden die op zoek zijn naar antwoorden op een lang vergeten verleden. Ga op reis, ontrafel een mysterie en vind samen de weg naar huis.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: