That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Movies, Nieuws

Sterre Koning in stemmencast De Kleine Heks

Sterre Koning spreekt de stem in van Fietje in de familiefilm DE KLEINE HEKS. De Nederlandse stemmen van de hoofdpersonages Kleine Heks en haar raaf Abraxas zijn van Vivienne van den Assem en Tygo Gernandt. DE KLEINE HEKS is gebaseerd op de wereldwijde bestseller van Otfried Preußler.  

Voor multitalent Sterre is het de eerste keer dat ze een stem inspreekt voor een film. Sterre werd in 2016 bekend bij het grote publiek doordat ze Nederland vertegenwoordigde tijdens Junior Eurovisie Songfestival met de meidengroep Kisses. Sindsdien is ze een populaire vlogger/influencer (o.a. voor tijdschrift Tina) en zangeres (ze haalde de sing off bij The Voice Kids 2018) en presenteert en acteert ze ook. Haar personage Fietje in DE KLEINE HEKS ontmoet samen met haar broertje Thomas de Kleine Heks en ze raken bevriend.

Over de film
De Kleine Heks woont samen met haar raaf Abraxas diep in het bos. Ze is pas 127 – wat nog heel jong is voor een heks – en mag nog niet naar het grote heksenfeest op de Bloksberg. Maar de Kleine Heks wil heel graag dansen met de andere heksen en rondjes vliegen op haar bezemsteel, dus ze besluit er stiekem heen te gaan. Als ze wordt betrapt mag ze alleen terugkomen als ze binnen één jaar alle spreuken van het grote magische boek uit haar hoofd leert. De Kleine Heks oefent dagenlang op de gekste heksenspreuken, haalt heel wat streken uit en rolt van het ene avontuur in het andere met Abraxas en haar vriendjes Thomas en Fietje. Lukt het haar alle toverspreuken te onthouden en iedereen in het bos te overtuigen dat ze de állerbeste is?

Dutch FilmWorks brengt DE KLEINE HEKS 18 juli uit in de Nederlandse bioscopen. Het boek De Kleine Heks wordt uitgebracht door uitgeverij Lemniscaat.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE