Home Gaming STEINS;GATE ELITE nu beschikbaar voor PlayStation®4 en Nintendo Switch

STEINS;GATE ELITE nu beschikbaar voor PlayStation®4 en Nintendo Switch

by Mark van Truijen

Spike Chunsoft kondigt trots aan dat STEINS;GATE ELITE nu beschikbaar is voor PlayStation®4 en Nintendo Switch™. STEINS;GATE ELITE viert het 10 jarige jubileum van STEINS;GATE, als een remastered en volledig geanimeerde game met exclusieve bonusgames: STEINS;GATE: Linear Bounded Phenogram voor PlayStation®4 en 8-BIT ADV STEINS;GATE voor Nintendo Switch™.

In STEINS;GATE ELITE volgen spelers een groep jonge, tech-savy “laboratorium leden” die met een gemodificeerde magnetron de middelen ontdekken om het verleden via e-mail te wijzigen. De experimenten in het verleggen van de grenzen van tijd lopen echter uit de hand te als ze verstrikt raken in een complot rondom SERN, de organisatie achter de Large Hadron Collider, en John Titor, die beweert uit een dystopische toekomst te komen.

STEINS;GATE ELITE Limited Edition
De STEINS;GATE ELITE Limited Edition bevat:

– Hardcover Storyboard Collectie van meer dan 100 pagina’s – Storyboards voor de nieuwe geanimeerde scenes, specifiek gecreëerd voor STEINS;GATE ELITE. Kenichi Kawamura, director van de STEINS;GATE 0 anime serie had de leiding over het creëren van elk storyboard.
– Exclusieve stoffen poster – Met origineel artwork specifiek ontworpen voor deze limited edition.
– Unieke verpakking.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: