That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, Nintendo Switch, PS4, Trailer

Steins;Gate Elite – Limited Edition Aangekondigd

Spike Chunsoft is verheugd om de STEINS;GATE ELITE Limited Edition aan te kondigen. De Limited Edition komt uit op 19 februari 2019 voor PlayStation®4 en Nintendo Switch™.

De Limited Edition bevat extra bonus inhoud zoals een 100+ pagina’s Hardcover Artbook. Het boek bevat niet alleen artwork van de game maar laat de kopers ook dieper in het STEINS’GATE-universum duiken met de storyboard collectie gecreëerd door Kenichi Kawamura, de director van deSteins;Gate 0 anime! Daarnaast bevat de Limited Edition een stoffen poster, een speciale doos en exclusieve bonus games: STEINS;GATE: Linear Bounded Phenogram voor PlayStation®4 en 8-BIT ADV STEINS;GATE voor Nintendo Switch™.

Steins;Gate Elite is nu volledig remastered met geanimeerde scenes van de anime voor een gloednieuwe meeslepende ervaring.  Volg een groep jonge tech-savy laboratorium leden die met een gemodificeerde magnetron de middelen ontdekken om het verleden via e-mail te wijzigen. Hun experimenten in het verleggen van de grenzen van tijd beginnen uit de hand te lopen als ze verstrikt raken in een complot rondom SERN, de organisatie achter de Large Hadron Collider, en John Titor, die beweert uit een dystopische toekomst te komen.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE