Home Movies De nieuwste films bij Pathé Thuis

De nieuwste films bij Pathé Thuis

by Mark van Truijen
Ook in november wordt het aanbod van Pathé Thuis weer flink uitgebreid. Verlang je terug naar de zomer? Dan bieden films als het zonnige Mamma Mia! Here We Go Again en de extravagante blockbuster Crazy Rich Asians een uitkomst. Andere films die zich perfect lenen voor een avond op de bank nu het steeds donkerder en kouder wordt, zijn de Italiaanse dramafilms The Place en Figlia MiaTully met Charlize Theron en The Mercy met Rachel Weisz en Colin Firth. Als het weer buitenspelen niet toe laat dan zijn de vrolijke familiefilms Christopher RobinIncredibles 2 en Hotel Transsylvanië 3 een goed alternatief. Hieronder een overzicht van alle nieuwe releases:
Mamma Mia! Here We Go Again
Tien jaar na het wereldwijde succes is Mamma Mia! terug met een nieuw musicalavontuur gebaseerd op de liedjes van ABBA. Dit keer zien we hoe de jonge Donna vertrekt naar het Griekse eiland Kalokairi en de drie mogelijke vaders van Sophie ontmoet. Naast vertrouwde gezichten als Amanda Seyfried, Meryl Streep, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en Colin Firth werd de cast van deel twee aangevuld met Lily James als de jonge Donna, Andy Garcia en Cher. Een vrolijke film die je terug doet verlangen naar de zomer!

Mamma Mia! Here We Go Again is te zien vanaf 16 november. Bekijk de trailer hier

Incredibles 2
De film die je deze herfstvakantie wil zien: Incredibles 2. In dit deel van de populaire animatiereeks steelt de superheldenfamilie Incredible weer de show. Helen staat in de spotlight als superheld, terwijl Bob dagelijkse heldendaden verricht in het huishouden met Violet, Dash en baby Jack-Jack – wiens superkrachten nog ontdekt moeten worden. Hun dagelijks leven staat al snel zijn kop als er een briljante schurk opduikt met een meesterplan dat alles in gevaar brengt…

De Nederlandse en Engelse versie van Incredibles 2 zijn te zien vanaf 23 oktober. Bekijk de trailer hier.  

Adrift
In het spannende en waargebeurde Adrift volgen we Tami (Shailene Woodley) en Richard (Sam Claflin) die met een jacht over de Stille Oceaan zeilen. Ze zijn jong, verliefd en de klus die ze hebben aangenomen lijkt meer op een perfecte vakantie dan werken. Tot het noodlot toeslaat en ze terecht komen in een genadeloze orkaan. Met een verwoeste boot moet Tami vechten voor zichzelf en de zwaargewonde Richard. Hun enige kans op overleven is om 3000 kilometer lang de juiste koers te varen naar de Hawaï-eilanden…

Adrift is te zien vanaf 30 oktober. Bekijk de trailer hier

Ant-Man and the Wasp
De nieuwste aanwinst in de Marvel-reeks is Ant-Man and The Wasp. In de nasleep van Captain America: Civil War worstelt Scott Lang om zijn privéleven als vader in evenwicht te brengen met zijn verantwoordelijkheden als superheld Ant-Man. Als hij wordt opgeroepen door Hope van Dyne en Dr. Hank Pym moet hij in actie komen om de wereld te redden van een bedreiging uit de Quantum Realm. De cast bestaat onder andere uit acteurs als Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas en Michael Pena.

Ant-Man and the Wasp is te zien vanaf 7 november. Bekijk de trailer hier

Hotel Transsylvanië 3
Ook monsters hebben soms vakantie nodig! In de kleurrijke animatiefilm Hotel Transsylvanië 3 zien we hoe de leukste monsterfamilie op een luxe cruise speciaal voor monsters gaat. Hun droomvakantie verandert echter in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac valt voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters.

Hotel Transsylvanië 3 is te zien vanaf 23 november. Bekijk de trailer hier

Ook te zien bij Pathé Thuis deze maand zijn:

 • Tag. Komedie over een uit de hand gelopen spel. Met bekende gezichten als Jon Hamm, Isla Fisher, Jeremy Renner, Rashida Jones en Ed Helms. Te zien vanaf 24 oktober.
 • Pluisje: Durf te vliegen. Hartverwarmende animatiefilm uit IJsland over een vogeltje dat zijn familie kwijtraakt en moet overleven. Te zien vanaf 30 oktober.
 • Tully. Verassende dramafilm met Charlize Theron als moeder van drie die een nachtnanny inhuurt als het allemaal te veel wordt. Te zien vanaf 6 november.
 • Skyscraper. Snelle actiefilm met Dwayne – The Rock – Johnson die zijn familie moet redden uit een brandende wolkenkrabber. Te zien vanaf 9 november.
 • The Place. Intrigerende, Italiaanse dramafilm over een mysterieus figuur die de diepste wensen van anderen vervuld in ruil voor tegenprestaties. Te zien vanaf 13 november.
 • Crazy Rich Asians. Baanbrekende romantische komedie over de Aziatische jetset. Te zien vanaf 21 november.
 • De Inspirator. Nederlandse speelfilm over een verandermanagement-goeroe die zijn eigen routine op de schop neemt. Te zien vanaf 23 november.
 • Reprisal. Heist-film met Bruce Willis. Te zien vanaf 27 november.
 • Figlia Mia. Italiaanse dramafilm over de invloed van adoptie op kind en ouders. Te zien vanaf 27 november.
 • The Mercy. Spannend drama over een solo-zeilrace rond de wereld. Met Colin Firth en Rachel Weisz. Te zien vanaf 29 november.
 • Christopher Robin. Familiefilm over hoe de bekende Winnie the Pooh-figuren een volwassen Christopher helpen zichzelf weer te vinden. Met Ewan McGregor in de hoofdrol. Te zien vanaf 29 november.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x