Home Gaming State of Play staat gepland voor aankomende nacht

State of Play staat gepland voor aankomende nacht

by Pim, Sel

Zoals recentelijk meerdere keren gelekt, heeft Sony eindelijk officieel een State of Play-presentatie aangekondigd voor deze week. Het PlayStation-georiënteerde evenement zal morgen, vrijdag 0.00 uur s’nachts plaatsvinden en updates bevatten over 14 PS5- en PS VR2-games met een looptijd van meer dan 30 minuten. Volgens Sony zal dit ook informatie bevatten over aankomende first-party titels die later dit jaar verschijnen.

Als we de recente lekken mogen geloven, is het zeer waarschijnlijk dat Sony een nieuwe Astro Bot-game zal aankondigen, die naar verluidt later dit jaar voor de PS5 (niet voor PS VR2) zal uitkomen. Daarnaast bereidt het bedrijf naar verluidt ook een update voor over de aankomende sci-fi PvP-shooter Concord, die onlangs werd bevestigd voor een release ergens in 2024.

Wat betreft welke third-party titels kunnen worden getoond, blijft dat nog afwachten. Eerdere lekken beweerden dat Silent Hill 2 en Resident Evil 9 zouden worden getoond, maar dit lijkt nu onwaarschijnlijk voor de State of Play, vanwege een Silent Hill Transmission die op dezelfde dag is gepland en recente berichten die claimen dat de volgende Resident Evil niet deze zomer zal worden aangekondigd.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x