Home Gaming Call of Duty: Black Ops 6 komt ook naar Xbox One volgens Xbox Store

Call of Duty: Black Ops 6 komt ook naar Xbox One volgens Xbox Store

by Pim, Sel

De hype voor Treyarch’s Call of Duty: Black Ops 6 neemt toe, maar de releasedatum en platforms blijven onbekend. Terwijl de releasedatum wordt gespeculeerd op eind oktober, geeft de Xbox Store-lijst enigszins duidelijkheid over de platforms. Het vermeldt zowel Xbox One als Xbox Series X/S, wat overeenkomt met de geruchten dat het spel nog steeds op vorige generatie consoles zal verschijnen.

Er is weinig bekend over de gameplay, maar er wordt gefluisterd dat Black Ops 6 een volledig open-wereld campagne zal bevatten. Het verhaal zou een “genuanceerde” kijk bieden op de Golfoorlog en de betrokken deelnemers. De recente live-action trailer toonde verschillende politieke leiders en de samenzweringen rondom hen, wat in lijn lijkt te zijn met de geruchten.

Call of Duty: Black Ops 6 zal worden onthuld tijdens de Xbox Games Showcase op 9 juni om 10 uur ’s ochtends PT, gevolgd door een Direct-presentatie die dieper ingaat op verschillende aspecten. Het spel komt vanaf dag één naar Game Pass, hoewel dat mogelijk niet Game Pass Core omvat, volgens een recente tweet van Summer Game Fest-producent Geoff Keighley.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x