Home Gaming Starship Troopers: Extermination laat Class Overhaul zien

Starship Troopers: Extermination laat Class Overhaul zien

by Jos Vis

Binnenkomend bericht van de United Citizen Federation: Offworld Industries, in samenwerking met Sony Pictures Consumer Products, is verheugd om een nieuwe trailer te debuteren waarin de klassenrevisie wordt getoond die is toegevoegd in Update 0.7.0 aan de Early Access-release van Starship Troopers: Extermination. De Elite Vanguard bestaat uit zes verschillende soldaatklassen: Sniper, Ranger, Guardian, Demolisher, Medic en Engineer, elk met hun eigen samengestelde voortgangstraject met nieuwe wapens, hulpprogramma’s en extraatjes.

De Sniper maakt gebruik van de kracht van Jump Jets om toegang te krijgen tot moeilijk bereikbare gebieden voor gevechten op lange afstand, gewapend met sluipschuttersgeweren van hoog kaliber en schadevergrotende apparatuur. De Ranger is een meesterlijke overlever: snel, bedreven in gevechten van dichtbij en voorzien van een hele reeks gevechtsvoordelen om hun vijanden te overleven. The Guardian is ondertussen een defensieve moloch uitgerust met versterkt pantser en een enorm machinegeweer voor continu vuur.

De Demolisher is een explosievenexpert die is uitgerust met granaten, granaatwerpers en wapens om vijandelijke insecten in de vuurlinie te drijven. De Medic is nu uitgerust met een krachtigere drone en extra vaardigheden om ervoor te zorgen dat geen enkele soldaat achterblijft. En last but not least is de Engineer het brein achter het bouwen van basissen: een pure ondersteuningsklasse wiens creatie, onderhoud en bescherming van veldbases waar dan ook op het slagveld het tij van de strijd op kritieke momenten kan keren.

Naast de nieuwe klassen introduceert Update 0.7 ook zijmissies in de ARC Slam-modus, waardoor de strategie en motivatie achter de gevechten van de UCF met de vijand worden verdiept. Het voegt ook een nieuwe Bug-variant toe: de Bombardier. Deze nieuwe Bug kan zichzelf door de lucht lanceren om zijn doelen aan te vallen, maar is gevoelig voor voortijdige ontploffing, waardoor hij de kans krijgt om de dreiging te stoppen voordat het te laat is. En zorg ervoor dat je gebruik maakt van het nieuwe Reinforcements-systeem, in de vorm van rewspawn-tickets die door alle teamleden kunnen worden gebruikt. Deze kaartjes variëren per spelmodus en moeilijkheidsgraad, maar raken op als een trooper sterft, dus blijf scherp en let op je middelen!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x