Home GamingAndroid NFL, NFLPA en 2K kondigen lancering aan van NFL 2K Playmakers mobiele game

NFL, NFLPA en 2K kondigen lancering aan van NFL 2K Playmakers mobiele game

by Jos Vis

De National Football League, NFL Players Association (NFLPA) en 2K hebben vandaag NFL 2K Playmakers gelanceerd, een nieuwe niet-simulatie tactische mobiele kaartgevechtgame voor iOS- en Android-apparaten, ontwikkeld door Cat Daddy Games. Gebruikers die NFL 2K Playmakers downloaden en vóór 7 mei 2024 een gameaccount aanmaken, verdienen een speciale lanceringsbundel, inclusief een Houston Texans quarterback C.J. Stroud Player Card.

“NFL 2K Playmakers breidt onze mobiele voetafdruk uit en biedt NFL-fans een geheel nieuwe manier om te spelen en betrokken te zijn”, zegt Ed Kiang, vice-president van videogaming bij de NFL. “We zijn verheugd om deze samenwerking met 2K – een bedrijf met een bewezen staat van dienst op het snijvlak van sport en gaming – tot leven te zien komen op mobiele apparaten.”

Met NFL 2K Playmakers kunnen gebruikers NFL-spelerkaarten verzamelen om de sterkste selectie voor aanvals-, verdedigings- en speciale teams samen te stellen in dit gratis te spelen mobiele kaartgevechtspel dat fans volledig op het speelveld plaatst. Gebruikers kunnen hun stempel drukken door hun kaartverzameling naar een hoger niveau te tillen terwijl ze verschillende spelmodi en functies in NFL 2K Playmakers ervaren, waaronder:

  • Red Zone Drive-modus – In Red Zone Drive zijn beslissingen op het veld van belang. Pas uw NFL-kennis toe, noem strategische acties en zie hoe uw team op het veld presteert. Stel een aangepaste selectie NFL-spelerkaarten op terwijl je de overwinning najaagt en beloningen verdient in verschillende regio’s.
  • Seizoensmodus – Stel je droomteam samen en leid ze door een NFL-seizoen op weg naar een Super Bowl-overwinning. Doe mee aan een NFL-seizoen en verdien je weg naar de play-offs en maak kans om Super Bowl-kampioen te worden.
  • Maak gebruik van echte NFL-resultaten – Maak vanaf dit komende NFL-seizoen 2024 voorspellingen over komende echte NFL-wedstrijden om punten te scoren en kans te maken op in-game beloningen. Meer informatie zal beschikbaar zijn aan het begin van het NFL-seizoen 2024-2025.

“Met NFL 2K Playmakers bieden we voetbalfans de kans om strategische beslissingen te nemen, hun droomselectie op te bouwen en het veld te domineren, allemaal vanaf hun mobiele apparaten”, zegt John Kim, vice-president en algemeen manager mobiel bij 2K. “We zijn er trots op dat we NFL 2K Playmakers kunnen toevoegen aan ons steeds groter wordende mobiele portfolio, in samenwerking met de NFL en de NFLPA.”

“NFL 2K Playmakers tilt gaming naar een hoger niveau met gelijkenissen met echte spelers”, zegt Ashwin Desai, svp, games, Interactive & Experiences bij OneTeam Partners, de groepslicentiepartner van de NFLPA in de categorie digitale games. “We zijn blij om met 2K samen te werken terwijl ze een mobiele game tot leven brengen die profiteert van de opname van een uitgebreide selectie NFL-spelers en die de strategische vaardigheden van spelers over de hele wereld zal testen. Ons doel is om de betrokkenheid, het realisme en de algehele waarde van mobiel gamen te vergroten.”

NFL 2K Playmakers is ontwikkeld door Cat Daddy Games, een 2K-studio, en kan nu gratis worden gedownload op Apple- en Android-apparaten. App bevat optionele in-game aankopen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x