Home Gaming Star Wars Battlefront II Aangepaste Progressie komt eraan

Star Wars Battlefront II Aangepaste Progressie komt eraan

by Mark van Truijen

Een belangrijke Star Wars Battlefront II-update staat in de startblokken! Vanaf de release hebben we hard gewerkt aan aanpassingen op basis van jullie feedback om een betere game voor al onze spelers te maken. Vandaag kondigen we de Star Wars™ Battlefront™ II progressie-update aan, een compleet nieuwe versie van het progressiesysteem in de game, die vanaf 21 maart wordt geïntroduceerd. Daarnaast zijn er nog een paar aanpassingen aan het uiterlijk van de game, maar daar vertellen we straks meer over…

  • Met deze update wordt je progressie lineair. Star Cards of andere items die de gameplay beïnvloeden, kun je alleen verdienen met gameplay en kunnen niet worden aangeschaft. In plaats daarvan verdien je ervaringspunten voor de klassen, heldenpersonages en schepen die je kiest in multiplayer. Als je genoeg ervaringspunten hebt verdiend om het niveau voor die eenheid te verhogen, krijg je één Skill Point om de Star Card die je wilt gebruiken, te ontgrendelen of te upgraden.
  • Je behoudt alles wat je al hebt verdiend en ontgrendeld. Je behoudt alle Star Cards, helden, wapens en andere dingen die je al hebt verdiend. Wat je al hebt verdiend, kan nog steeds gebruikt worden na deze update, ongeacht de voortgang die je hebt geboekt.
  • Crates bevatten geen Star Cards meer en kunnen niet worden aangeschaft. Deze kisten kunnen worden verdiend door je dagelijks aan te melden, mijlpalen te voltooien en tijdsuitdagingen te spelen. In de crates vind je Credits of items van uiterlijke aard, zoals emotes of victory poses, maar niets wat de gameplay beïnvloedt.
  • Vanaf april kun je een verschijning direct in de game kopen met credits of Crystals. De eerste nieuwe verschijningen komen er binnenkort aan, wat betekent dat je een nieuw uiterlijk voor je helden en soldaten direct met credits (in de game verdiend) of Crystals (beschikbaar voor aanschaf in de game of via de online stores van de console) kunt aanschaffen. Als je er ooit van hebt gedroomd om een Rodian in het Verzet te zijn, ligt die kans nu voor het grijpen.

Deze veranderingen zijn een grote stap. We gaan door met het aanpassen van de basis van de game en het toevoegen van nieuwe content. En er komt nog veel meer aan! Naast de patches met verfijningen zullen we de komende maanden een aantal speltypen toevoegen aan Star WarsBattlefront II, met verschillende opvallende en gloednieuwe manieren om te spelen. Sommige, zoals de onlangs tijdelijk verkrijgbare Jetpack Cargo, zijn totaal anders dan wat je eerder in de game hebt meegemaakt. We willen je graag verrassen met wat we allemaal gepland hebben.

De Star Wars Battlefront II progressie-update komt uit op 21 maart. In de weken erna komt daar meer content bij. We zijn zeer enthousiast over de toekomst van de game en zouden vereerd zijn als je ons wilt vergezellen op deze reis. Ga hier naar het Star Wars Battlefront II-blog om op de hoogte te blijven van de volgende game-updates.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x