Home Gaming Star Ocean Integrity and Faithlessness vanaf 1 juli beschikbaar op PS4

Star Ocean Integrity and Faithlessness vanaf 1 juli beschikbaar op PS4

by Mark van Truijen

Star Ocean, de epische, futuristische RPG-saga die spelers naar de sterren en nog veel verder voert, maakt een triomfantelijke terugkeer met het binnenkort verwachte vijfde deel in de serie. De titel wordt ontwikkeld door tri-Ace, de gevierde studio achter alle vorige versies, met personage-ontwerpen van akiman (AkiraYasuda).

Star Ocean: Integrity and Faithlessness speelt zich af in de periode tussen het tweede en derde spel in de serie, eeuwen nadat mensen de Aarde voor de sterren hebben ingeruild. Op dit moment van de geschiedenis is de missie van de Pangalactische Federatie, vrede en orde in het universum, bijna voltooid. Er ontstaat echter opnieuw een conflict op de planeet Faykreed, 6000 lichtjaar van de Aarde, waarmee een nieuw verhaal begint in de oceaan der sterren.

Kenmerken:

  • Reis naar een wereld met omgevingen die naadloos in elkaar overgaan: Schakel in realtime tussen gevechten en dynamische cutscenes terwijl de grenzen tussen verhaal, verkenning en strijd vervagen in een meeslepende en adembenemende gebruikerservaring. Het gloednieuwe systeem zorgt ervoor dat spelers betoverd blijven in uitgestrekte verre landen en worden geraakt door de persoonlijke verhalen over de mensen die ze ontmoeten.
  • Een evolutie van realtimegevechten: Besluip vijanden of vecht vanaf afstand met krachtige combo’s om afstandsvaardigheden te activeren. Integreer speciale aanvallen in combo’s en schakel naar wens tussen een uitgebreide cast speelbare personages om hun unieke speciale technieken te gebruiken.

Pre-order nu en ontvang de Limited Edition. Deze bevat extra content waaronder het spel in een exclusieve SteelBook®, extra digitale content en de mogelijkheid om de gevechtsmuziek te veranderen naar die uit de Valkyrie Profile-serie.

Over STAR OCEAN: Integrity and Faithlessness
STAR OCEAN: Integrity and Faithlessness speelt zich af in de periode tussen het tweede en derde spel in de serie, eeuwen nadat mensen de Aarde voor de sterren hebben ingeruild. Op dit moment van de geschiedenis is de missie van de Pangalactische Federatie, vrede en orde in het universum, bijna voltooid. Er ontstaat echter opnieuw een conflict op de planeet Faykreed, 6000 lichtjaar van de Aarde, waarmee een nieuw verhaal begint in de oceaan der sterren. Meer info: http://staroceangame.com

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x