Home Gadgets Stream het EK Voetbal optimaal met de kampioen in Powerline-oplossingen: devolo dLAN®

Stream het EK Voetbal optimaal met de kampioen in Powerline-oplossingen: devolo dLAN®

by Mark van Truijen

Vandaag komt aan het lange wachten een eind: met de aftrap van het EK zijn jong en oud weer in de ban van voetbal. Hoewel veel Nederlanders het EK niet of met een zuur gezicht zullen volgen door het niet-kwalificeren van ‘onze jongens’, zijn er ook veel Nederlandse voetbalfans die toch alle wedstrijden willen zien. De dLAN® Powerline-oplossingen van devolo garanderen voor hen een perfecte internetverbinding voor elke televisie en elk streamingapparaat – bij goed weer zelfs buiten in de tuin. Dat zorgt voor soepel live streamen van de wedstrijden of het snel checken van achtergrondinformatie op tablet of smartphone.

Een opstelling in vijf minuten

Net als een perfect op elkaar ingespeeld voetbalteam, zijn ook de devolo dLAN®-adapters echte teamspelers. Dit begint al bij de opstelling: plug de eerste adapter in en verbind hem met de router – klaar. Sluit daarna de tweede adapter aan. Dat is alles! Het ‘team’ van devolo dLAN®-adapters zorgt nu voor een optimale internetverbinding – waar in huis je ook bent.

Sterspeler piekt op kracht

De onbetwiste ster in het devolo-team is de dLAN® 1200+ WiFi ac. Door dataoverdracht via het elektriciteitsnetwerk tackelt hij eenvoudig muren en andere obstakels Met twee gigabit ethernetpoorten en een geïntegreerd stopcontact is deze topscoorder niet alleen bliksemsnel en betrouwbaar, maar ook extreem flexibel – dankzij supersnelle wifi via het elektriciteitsnetwerk speelt hij in de top van de wifi-league. De devolo Powerline-adapters hebben dankzij de ultieme kwaliteit en topprestaties al verschillende internationale titels en productawards op hun naam staan.

Elke positie perfect ingevuld

Zelfs de sterspeler is maar zo goed als de rest van het team. Daarom rekenen de dLAN® Powerline-adapters van devolo op optimaal samenspel: meerdere adapters spelen perfect samen en hebben in perfecte harmonie controle over elektriciteitskabels door muren, plafonds en metselwerk. Exclusieve technologieën als range+ en WiFi move bieden een duidelijk technisch voordeel, waardoor het team het gehele huis van internet kan voorzien. In tegenstelling tot gewone Powerline-adapters beslissen de adapters van devolo de strijd om meer bereik en perfecte prestaties.

Prijzen en beschikbaarheid

Iedereen die de devolo-adapters in actie heeft gezien, weet dat niemand dit team kan overtreffen op snelheid en het leveren van topprestaties. De statistieken zijn meer dan indrukwekkend: met maximaal 1.200 Mbps aan bandbreedte via het elektriciteitsnetwerk met een bereik van vierhonderd meter, supersnel WiFi ac en verschillende gepatenteerde, unieke technologieën is de devolo dLAN® 1200+ WiFi ac een speler die opvalt. Met de dLAN® 500 WiFi Powerline Starter Kit kun je al vanaf 99,90 euro meedoen aan de Powerline-pro-league zonder dat hier kennis van IT voor nodig is – of van voetbal.

Bovendien biedt devolo nu een fabrieksgarantie van drie jaar op al zijn adapters, zodat je ook de finale van het EK in vloeiende hoge resolutie kunt streamen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: