Home GamingAndroid “Stadia kost 15 dollar per maand en komt met 500 launch-titels”

“Stadia kost 15 dollar per maand en komt met 500 launch-titels”

by Jos Vis

Vorige week kondigde Google het gameplatform Stadia aan. Het idee is dat je geen console meer nodig hebt en je games via de cloud speelt. En dat doe je dan op je telefoon, pc, tablet en tv. Tijdens de aankondiging werd er niets verteld over de prijs en het aantal beschikbare games bij launch. Volgens Lewis Ward, analist van IDC, kan de Stadia in Amerika 15 dollar per maand gaan kosten. Daarnaast zouden er meer dan 500 games vanaf de eerste dag beschikbaar zijn.

Daarnaast zullen er elke maand 50 games toegevoegd worden. Zou dit dan ook betekenen dat je in Nederland zo’n 15 euro per maand zal gaan betalen? Overigens moet er wel bij gezegd worden dat hij hier een schatting maakt aan de hand van wat hij een schappelijke prijs vindt.

Gameplatform Stadia zal rond de zomer starten en Nederland is één van de landen waar hij als eerste van start zal gaan. Volgens Google is het platform krachtiger dan Xbox One en Playstation 4 bij elkaar. Of Google zijn uitspraken kaan waarmaken zullen we in de zomer gaan testen. Ze krijgen ook nog concurrentie van de mensen van Microsoft, want die gaan tijdens de E3 van dit jaar hun game streaming service gaan laten zien.

Spannende tijden voor gamers!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: