Home Gaming Nieuwe Hitman 2 brengt spelers naar Singapore

Nieuwe Hitman 2 brengt spelers naar Singapore

by Mark van Truijen
Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive hebben vandaag een nieuwe HITMAN™ 2-trailer onthuld voor de nieuwe Hantu Port Sniper Assassin-map. Deze gloednieuwe downloadbare content (DLC) is verkrijgbaar vanaf 26 maart. De nieuwste kaart voor de Sniper Assassin-modus, een op zichzelf staande co-opervaring in HITMAN™ 2, voert de spelers naar een containerterrein op het eiland van Singapore, waar Han Ldong en zijn vrouw zijn ontvoerd door een groep zeer vakkundige criminelen, bekend als de Heavenly Guard. Spelers kunnen ook solo spelen als Agent 47, of het contract afronden via online co-op als een van de twee agenten, Stone en Knight, en meerdere doelwitten uitschakelen voordat ze hun gijzelaars naar een vrachtschip in de buurt brengen. 

De Hantu Port Sniper Assassin-map is onderdeel van de HITMAN™ 2 Expansion Pass. Deze bevat twee uitbreidingspakketten met nieuwe missies, locaties, scherpschutterskaarten, uitdagingen, wapens en outfits.

Sniper Assassin is de eerste co-opervaring van de franchise voor de Hitman™-reeks. Twee spelers kunnen zo online samenwerken en uitdagingen voltooien, scorevermenigvuldigers verdienen, wapens upgraden en eerste worden in het klassement.

HITMAN™ 2 is de opvolger van de internationaal populaire videogame HITMAN™. Met gloednieuwe en hypergedetailleerde sandbox-locaties vol levendige omgevingen biedt HITMAN™ 2 spelers de vrijheid om de ultieme huurmoord te plegen. Ze hebben daarbij verschillende instrumenten, wapens, vermommingen en stealth-technieken tot hun beschikking om op creatieve wijze voor hun eigen, unieke reeks gebeurtenissen te zorgen.

HITMAN™ 2 is nu verkrijgbaar voor PlayStation® 4, PlayStation® 4 Pro, de Xbox One-apparaten, waaronder de Xbox One X, en PC

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: