Home GamingAndroid Square Enix brengt Halloween goodies naar populaire mobile games

Square Enix brengt Halloween goodies naar populaire mobile games

by Sven

Square Enix Ltd., trakteert deze Halloween op duivelse deals en enge evenementen in FINAL FANTASY® BRAVE EXVIUS®MOBIUS® FINAL FANTASY en KINGDOM HEARTS Union χ[Cross].  Spelers kunnen deelnemen aan dit huiveringwekkende Halloween-feestje om speciale in-game-items en avatar-items te verdienen.

FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS

  • Tot 6 november kunnen spelers de nieuwe Halloween-eenheden Karten en Godrea oproepen als summons. Halloween-eenheden uit eerdere jaren verschijnen tot 16 november in de game.
  • Spelers kunnen het tot 6 november opnemen tegen de Ghouligan-baas om geweldige beloningen te verdienen.
  • Van 31 oktober tot 6 november kunnen spelers het ook opnemen tegen de Spoopy Ghouligan Trial-baas om extra beloningen te verdienen.
  • Spelers kunnen nu ook genieten van een nieuwe minigame genaamd ‘Slots de Chocobo’. Door het gebruik van tokens, die zijn te verdienen via evenementen en als loginbonussen, kunnen spelers hiermee spelen om geweldige beloningen te ontvangen, inclusief summon tickets en andere kostbare items. Tot 6 november zijn de ‘Spooktacular Slots’ te spelen, met kansen om je party te verrijken met royale bonussen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: