Home Gaming ‘Create Your Own Religion’ update nu beschikbaar op Steam

‘Create Your Own Religion’ update nu beschikbaar op Steam

by Sven

Abbey Games heeft vandaag een belangrijke nieuwe update uitgebracht, ‘Create Your Own Religion’, voor hun kleurrijke management god game, Godhood, welke op dit moment beschikbaar is op Steam Early Access en GOG (Windows/Mac/Linux). 

De nieuwe update verbetert de kernervaring van Godhood aanzienlijk, waarbij onder andere een gloednieuwe tech tree wordt toegevoegd, een groot aantal visuele verbeteringen, een series van nieuwe religie opties, en tenslotte ook de veel aangevraagde mogelijkheid om katten (en honden) te aanbidden en de nieuwe begrafenisrituelen (volgers kunnen nu de recent overledenen opeten).  

De ‘Create Your Own Religion’ update omvat: 

  • Een gloednieuwe tech tree, met meerdere wederzijdse exclusieve paden, waarbij spelers hun Commandments, die de basis van hun religie vormen, nog verder kunnen aanpassen. De tech tree volgt niet een vast patroon en geeft spelers meer flexibiliteit om hun religie eerder en met groter effect te veranderen. 
  • Vrij-speelbare Tenets, waarbij de speler onderdelen van de Commandements met elkaar kunnen combineren, waarbij nog meer diepte aan hun religie wordt gegeven. 
  • Meer uitdaging dankzij de nieuwe Crystal Skulls mechanisme, verbeterde Sacraments, en een nieuwe World Map met een high-score systeem. Crystal Skulls bepalen hoe en wanneer een speler een Sacrament-strijd kan aangaan. Deze geautomatiseerde rituele veldslagen zijn opgewaardeerd met een nieuw initiatief systeem en doel richtlijnen voor Disciples. 
  • Een grafische make-over, met een groot aantal nieuwe visuele accenten, waarbij het leven en het detail van een spelers dorp, de gebouwen, en zijn of haar volgers nog meer naar boven worden gebracht. Meer dan negentig handgemaakte illustraties zijn ook toegevoegd; deze laten zien hoe de religie van een speler zich langs elke belangrijke mijlpaal heeft ontwikkeld.  
  • Een groot aantal andere verbeteringen en door spelers gevraagde content, waaronder een herbalancering van de in-game economie en werving mechanismen. En, volgers kunnen nu voor het eerst katten aanbidden (en honden).  

De ‘Create Your Own Religion’ update is gratis voor alle spelers van Godhood, sinds 10 juli 2019 officieel op Steam Early Access. Deze eerste belangrijke mijlpaal update is de derde gratis expansie voor de game, na de eerdere ‘Will of the People’ en ‘The Old One Rising’ updates. 

De Early Access première van Godhood komt na de succesvolle Kickstarter campagne van Abbey Games, waarbij het team nog meer gameplay en content aan Godhood kan toevoegen. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d