Home GamingAndroid SQUARE ENIX BEGINT MET DE OFFICIËLE VIERING VAN 30 JAAR FINAL FANTASY

SQUARE ENIX BEGINT MET DE OFFICIËLE VIERING VAN 30 JAAR FINAL FANTASY

by Mark van Truijen

Londen, 1 februari 2017 – Tijdens de officiële FINAL FANTASY® 30th Anniversary openingsceremonie in Tokio kondigde Square Enix Ltd. een jaar vol festiviteiten aan om het 30-jarig bestaan van de franchise te vieren. Dit ging gepaard met de onthullingen van nieuwe details, artwork en video’s van sommige van de meeste geliefde games uit de franchise waaronder FINAL FANTASY VII REMAKE, FINAL FANTASY XV en FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE. 

Square Enix onthulde bovendien het officiële FINAL FANTASY 30th Anniversary logo. Fans kunnen de verjaardag meevieren door hun favoriete FINAL FANTASY herinneringen te delen door gebruik te maken van de hashtag #FF30th. Fans konden bovendien live meekijken op het SQUARE ENIX Twitch kanaal waar het community team speelde met en praatte over een selectie van fan-favoriete games in de FINAL FANTASY serie.

Tijdens de openingsceremonie werden diverse aankondigingen gedaan door zeer speciale gasten, onder wie Shinji Hashimoto (Square Enix Executive Office en FINAL FANTASY Brand Manager), die informatie verschaften over toekomstige nieuwe content in de franchise:

FINAL FANTASY VII REMAKE

Gloednieuw artwork voor de langverwachte FINAL FANTASY VII REMAKE werd onthuld, met daarop de hoofdrolspeler en huurling Cloud en zijn iconische Buster Sword met op de achtergrond Midgar; basis van de Shinra Electric Power Company.

 

FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE

Europese spelers kunnen zich verheugen om terug te keren naar de wereld van Ivalice in FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE op 11 juli 2017 voor het Playstation®4 computer entertainment systeem. De visuele en audio remaster van de klassieker FINAL FANTASY XII zal voor het eerst in het Westen een job character progression systeem kennen. Nieuw artwork van de beroemde character designer en artiest Akihiko Yoshida werd eveneens onthuld, met daarop de belangrijkste cast van de game waaronder Ashe, Balthier, Fran en Vaan.

 

 

FINAL FANTASY XV: Episode Gladio DLC

Op het podium werd een eerste tipje van de sluier opgelicht rondom de aankomende DLC voor FINAL FANTASY XV, welke het gloednieuwe perspectief benadrukte dat spelers de komende maanden zullen ervaren. Het FINAL FANTASY XV Booster Pack (Gratis Versie) en FINAL FANTASY XV Booster Pack+ staan gepland voor een release op 21 februari en zal beschikbaar komen voor respectievelijk alle spelers en Season Pass houders. The DLC content zal krachtige items bevatten zoals de ‘onzichtbare’ outfit, de “Magitek Exosuit” welke spelers een flink voordeel geeft tijdens gevechten.

FINAL FANTASY XV Episode Gladiolus verschijnt op 28 maart en komt beschikbaar voor spelers die de Premium Edition of de Season Pass hebben gekocht, maar kan ook los aangeschaft worden via de Xbox Marketplace of de PlayStation®Store. Met behulp van deze DLC kunnen spelers een episode beleven vanuit het oogpunt van Gladio. Gilgamesh, een van de favoriete personages uit de serie, zal tevens zijn opwachting maken tijdens deze episode.

 

FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS

FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS, een volledig op zichzelf staand FINAL FANTASY avontuur voor mobiele apparaten met wereldwijd al meer dan 20 miljoen downloads, is recent een spectaculaire in-game samenwerking aangegaan met de internationaal vermaarde artieste en actrice Ariana Grande. Alle spelers kunnen “Dangerous Ariana” tot en met 2 februari bemachtigen – het op Ariana Grande-geïnspireerde personage exclusief ontworpen voor FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS – door de eerste stage van een speciaal in-game event genaamd “Dangerous Woman Tour” te voltooien.

MOBIUS FINAL FANTASY

Het veelgeprezen mobiele RPG-avontuur MOBIUS FINAL FANTASY komt op 6 februari naar STEAM. MOBIUS FINAL FANTASY biedt spelers een volledig nieuw RPG-avontuur met een diepgaand verhaal, prachtige graphics, verregaande character customisation en een verfijnd turn-based RPG-gevechtssysteem. Om de meer dan 10 miljoen wereldwijd geregistreerde gebruikers – en het 20-jarige bestaan van FINAL FANTASY VII te vieren, zullen diverse in-game bonussen beschikbaar komen én zal er een speciaal samenwerkingsevent met het aankomende FINAL FANTASY VII REMAKE plaatsvinden, die begint op 7 februari en een gelimiteerde tijd zal duren.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x