Home Gaming Nieuwe NVIDIA Bundels: FOR HONOR & GHOST RECON WILDLANDS

Nieuwe NVIDIA Bundels: FOR HONOR & GHOST RECON WILDLANDS

by Mark van Truijen

Iedereen die een GeForce GTX 1080, GTX 1070 GPU, PC Gaming system of Laptop koopt, krijgt gratis Ubisoft’s For Honor of Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands.

For Honor is meeslepend en gaat gepaard met veel actie in de single- en multiplayer. In deze game gaan Ridders, Samurai en Vikings de strijd met elkaar aan in gevechten waarbij tactisch denken en snelle reflexen van levensbelang zijn. Een vaste 60 FPS is dus geen overbodige luxe want niemand wil een stotterende frame rate tijdens een intensief duel. De gesloten Beta is aankomend weekend en als je zelf het gevecht aandurft, regelen wij een code voor je!

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands is de allereerste militaire shooter in een immens grote open wereld die je helemaal alleen kunt spelen of in een co-op met 4 spelers. Ontmantel het Santa Blanca cartel en geniet alle vrijheden bij het creëren en het aanpassen van je eigen Ghost, wapens en uitrusting in Ubisoft’s grootste action-adventure open wereld.

We introduceren ook een makkelijkere manier om de codes in te wisselen door de GeForce Experience, dit houdt in dat spelers niet meer te maken hebben met lange inlog-webpagina’s maar dat ze eenvoudig de code invoeren bij de GeForce Experience en dan wordt de game naar keuze automatisch toegevoegd aan hun Uplay account.

Voordat de games officieel gelanceerd worden, zullen we preview codes aanleveren voor beide titels. For Honor ligt vanaf 14 februari in de winkel en Ghost Recon Wildlands vanaf 7 maart.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x