That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PS4, Xbox One

Spyro Reignited Trilogy vanaf nu verkrijgbaar!

Spyro, de paarse draak die sinds eind jaren negentig spelers vermaakt van over de hele wereld, maakt vandaag een terugkeer met de release van Spyro Reignited Trilogy. Spyro Reignited Trilogy geeft spelers een volledig in HD geremasterde game met nieuwe personages, animaties, omgevingen, filmpjes en belichtingen. Fans kunnen vliegend en vuurspuwend op avontuur gaan in meer dan 100 omgevingen vol nieuwe details die de Dragon Realms en Avalar opnieuw tot leven wekken. De trilogie is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 4 Pro en Xbox One-apparaten van Microsoft zoals de Xbox One X.

Met Spyro Reignited Trilogy geeft ontwikkelaar Toys For Bob de fans een verbeterde versie van de drie originele games waar het allemaal mee begon; Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! en Spyro: Year of the Dragon, de moderne twist maakt de spellen fris en vermakelijk voor de speler van nu. Als bonus is de stemacteur van de originele Spyro games, Tom Kenny, terug als Spryo in alle drie de games.

Ook de klassieke soundtrack van Toys For Bob heeft een update gekregen, en kunnen fans genieten van een nieuw titelschermnummer van Stewart Copeland, de componist van de originele soundtrack. Een in-game audiofunctie laat spelers wisselen tussen de geremasterde en originele soundtrack, voor een meer nostalgische speelervaring. Tijdens het spelen kan er in het optiemenu gekozen worden voor de originele of de nieuwe soundtrack.

“Het was ons een groot genoegen om één van de meest iconische videogamefiguren ooit terug te laten keren met de Spyro Reignited Trilogy,” zegt Paul Yan, co-studiohoofd bij Toys For Bob. “We hebben alles op alles gezet om elk detail te laten kloppen en de fans een geweldige Spyro-ervaring te bezorgen. We hopen dat spelers net zoveel plezier zullen beleven bij hun terugkeer naar de wereld en personages van Spyro als wij hebben gehad met het maken van de game.”

Check snel hieronder de lanceringstrailer van Spyro.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE