Home Gaming Eerste DLC van Shadow of the Tomb Raider nu verkrijgbaar

Eerste DLC van Shadow of the Tomb Raider nu verkrijgbaar

by Pim, Sel

Square Enix®, Eidos-Montréal™ en Crystal Dynamics® maken met veel plezier bekend dat “The Forge,” de eerste van zeven nieuwe DLC-avonturen voor Shadow of the Tomb Raider™ nu verkrijgbaar is. “The Forge” is beschikbaar als gratis download voor alle Season Pass-bezitters, en apart te koop, voor de Xbox One-familie van apparaten, inclusief de Xbox One X, het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem en Windows pc/Steam®.

In “The Forge” moet Lara de door lava overstroomde smederij van de gevallen goden trotseren om de geheimen van Kuwaq Yaku te ontrafelen. Tijdens haar reis ontdekt Lara nieuwe informatie over de nalatenschap van een vriend, en wordt ze geconfronteerd met een gevaar dat volgens de verhalen in vlammen was opgegaan. “The Forge” levert ook een gloednieuwe Challenge Tomb voor één speler of twee samenwerkende spelers. Spelers die de Challenge Tomb voltooien, worden beloond met de Grenadier-vaardigheid, de Brocken-outfit en het Umbrage 3-80-wapen.

“The Forge” is een compleet nieuw avontuur en de eerste van de zeven maandelijkse DLC-avonturen die beschikbaar komen via de Season Pass. Daarmee krijgen spelers toegang tot een schat aan nieuwe content, waaronder Challenge Tombs, coöpervaringen, wapens en outfits, nieuwe spelstanden en aanvullende, verhalende zijmissies.

Wanneer je Shadow of the Tomb Raider bezit en de DLC hebt aangeschaft, kun je een vriend die ook Shadow of the Tomb Raider bezit uitnodigen om samenwerkend tombes te plunderen. De volgende DLC om naar uit te kijken is getiteld “The Pillar” en arriveert komende december.

Daarnaast komen twee tombes uit de hoofdgame, “Court of Death” en “Gate of Xibalba,” beschikbaar in Score Attack en Time Attack. “Court of Death” komt in deze standen beschikbaar op 13 november, “Gate of Xibalba” op 27 november.

Shadow of the Tomb Raider is nu wereldwijd verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation®4 en Windows pc/Steam.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: