Home Gaming Splitgate september-update: Mantling, Nvidia Reflex, aanbevolen afspeellijsten en meer

Splitgate september-update: Mantling, Nvidia Reflex, aanbevolen afspeellijsten en meer

by Jos Vis

Splitgate-ontwikkelaar en uitgever 1047 Games heeft vandaag een belangrijke update live uitgebracht voor de gratis online shooter met verschillende verbeteringen in de kwaliteit van leven en oplossingen voor spelers.

De grootste verandering met deze update heeft betrekking op het mantelsysteem van de game. Spelers kunnen nu met veel meer vrijheid richels beklimmen, wat meer strategische verticaliteit in gevechten mogelijk maakt. Bovendien is Nvidia Reflex met deze update in het spel geïmplementeerd – pc-spelers die Nvidia GPU’s gebruiken, zullen kostbare milliseconden van reactietijden afschaffen, waardoor de dood mogelijk wordt vermeden wanneer dat het belangrijkst is. Nvidia Reflex is niet beschikbaar op consoles.

Fans zullen ook blij zijn te horen dat de broodnodige verbeteringen aan de voicechat zijn doorgevoerd – we hebben geluisterd, we hebben je gehoord en zullen je nu luid en duidelijk blijven horen, aangezien voicechat tijdens een wedstrijd niet langer op verschillende platforms zou moeten wegvallen.

Er zijn nieuwe aanbevolen afspeellijsten toegevoegd die elk weekend met verschillende modi zullen roteren, waardoor fans een grotere kans hebben om een ​​verscheidenheid aan modi uit te proberen en hun vaardigheden aan te scherpen in verschillende speelstijlen en strategieën. Een andere belangrijke update is dat de geometrie-bug die crashte op de kaart van Karman Station veroorzaakte en deze uit de rotatie hield, nu ook is aangepakt en de oplossing is toegevoegd aan het spel. Er zijn ook verschillende andere optimalisaties toegevoegd en de volledige lijst is hier te vinden.

Splitgate, een van de bepalende games van de zomer van 2021, explodeerde op pc’s en consoles toen de game in juli op alle platforms de open bèta bereikte. Met meer dan 13 miljoen downloads beschikt de unieke portal-shooter over 20+ beschikbare kaarten, honderden exclusieve wapenskins, pantserskins, banners, jetpacks en meer met premium DLC’s, een gevechtspas en meer. Fans kunnen nu helemaal gratis deelnemen aan de pre-season open bèta.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x