Home Gaming Daedalic komt met verschillende demo’s van hun games tijdens Steam Next Fest

Daedalic komt met verschillende demo’s van hun games tijdens Steam Next Fest

by Jos Vis

Uitgever Daedalic Entertainment gaat van 1 tot 7 oktober deelnemen aan het Steam Next Fest met meerdere demo’s van aankomende games uit verschillende genres. Spelers krijgen de kans om drie games uit hun portfolio gratis uit te proberen.

Life of Delta 

In het point & click-avontuur Life of Delta probeert een kleine robot genaamd Delta te overleven in een post-apocalyptische wereld en gaat hij op reis om zijn vriend te vinden. Op zijn reizen ontmoet hij tal van interessante personages en komt hij talloze uitdagingen tegen. Spelers lossen puzzels op, spelen minigames en communiceren met de personages.

YouTube video

Wildcat Gun Machine

Gewapend met een breed scala aan wapens, een groot aantal kogels en een slechte houding, zullen spelers de bullet hell kerkers betreden en hordes pelsachtige tegenstanders tegenkomen, zoals walgelijke vleesbeesten en andere woedende trigger-gelukkige monsters. Wildcat Gun Machine komt eind 2021 naar pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch en is een perfect uitgevoerde kerkercrawler als geen ander.

YouTube video

JARS

In de muffe diepten van de kelder van zijn ouders probeert de jonge Victor de geheimen te ontdekken die onder zijn huis begraven liggen. JARS is een strategiespel met puzzels en torenverdedigingselementen. Om hun doel te bereiken, moeten spelers minions inzetten om elke pot te vernietigen en de narren te verslaan die door de kelder kruipen. De grimmige, met de hand getekende kunststijl is geïnspireerd op spookachtige en grappige klassiekers, wat JARS een aparte look geeft. De game komt op 20 oktober uit voor pc en Switch.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x