Home Gaming Speelbare demo voor Vampire Dynasty

Speelbare demo voor Vampire Dynasty

by Jos Vis

Ontwikkelaar Mehuman Games en uitgever Toplitz Productions kondigen met trots de release aan van de demo voor Vampire Dynasty als onderdeel van Steam Next Fest.

Met de demo met beperkte tijd kun je een glimp opvangen van de griezelige en sinistere wereld van het langverwachte actie-avontuur dat dramatische verhalen combineert met drastische keuzes en open sandbox-gameplay, waarbij je je hart volgt om de diverse weelderige omgevingen te verkennen en de geheimen van Sangavias geschiedenis te ontrafelen.

Jij bent Dragos, een voormalig slachtoffer van een vampieraanval, die probeert zijn plek te vinden in een samenleving waar vampiers bovenaan de voedselketen staan. Jij beslist niet alleen over het lot van Sangavia, maar ook over dat van elk personage dat erin leeft. Jij kiest of ze leven of sterven, of je ze toevoegt als toegewijde vampiervolgelingen aan je clan of ze gebruikt als gehoorzame slaven om al je bevelen te dienen. Je kunt een genadige heerser zijn of een meedogenloze tiran, terwijl je zowel je kasteel als je invloed in de regio uitbreidt en een eeuwenoud geheim ontrafelt over de oorsprong van vampiers in deze delen van de wereld.

Vampire Dynasty geeft een grimmige en verontrustende draai aan de bekende Dynasty-formule van het verzamelen van hulpbronnen, rollenspellen, management en het opbouwen van een leven voor jou en je volgers. Met je kasteel als middelpunt van je bouwwerkzaamheden en als basis voor je karakterontwikkeling, kun je op elk gewenst moment de open sandboxwereld verkennen om de geheimen ervan te ontrafelen, je volgers te laten groeien of de diepe verhaallijn te volgen die is verrijkt met volledige voice-over en filmische presentatie.

Je kunt een kijkje nemen in het uitgebreide kasteelbouwsysteem van Vampire Dynasty, waar je uiteindelijk elk van de honderden decorstukken tot je beschikking kunt personaliseren, van muren en trappen tot je doodskist (die je nodig hebt om in stijl te rusten) en ander meubilair.

Je kunt ervaren wat het betekent om een ​​krachtige vampier te zijn die niet alleen aan zijn bloeddorst kan denken, maar ook aan het welzijn van zijn loyale of wantrouwende onderdanen. Je kunt je verdiepen in het begin van het filmische verhaal en een idee krijgen van de hartverscheurende beslissingen die je moet nemen op weg naar de dominantie van Sangavia.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x