Home Gaming ATLUS onthult nieuwe Metaphor: ReFantazio-trailer op Summer Game Fest en presenteert exclusieve livestream

ATLUS onthult nieuwe Metaphor: ReFantazio-trailer op Summer Game Fest en presenteert exclusieve livestream

by Jos Vis

ATLUS stond centraal tijdens het Summer Game Fest en boeide het publiek met twee baanbrekende aankondigingen voor de langverwachte Metaphor: ReFantazio. Afgelopen weekend werden fans getrakteerd op de onthulling van de betoverende “AWAKEN”-trailer, die een verleidelijke blik bood op het meeslepende universum van de game. Daarnaast bood een exclusieve livestream, geleid door regisseur Katsura Hashino, een inzichtelijke verkenning van de mechanica en archetypen van de game, waarmee het toneel werd gezet voor de langverwachte release op 11 oktober op Xbox Series X|S, Windows, PlayStation 5, PlayStation 4 en Steam-platforms.

Fysieke en digitale pre-orders voor Metaphor: ReFantazio zijn nu officieel geopend

De “AWAKEN”-trailer werd op het podium gepresenteerd door de regisseur van de game, Katsura Hashino (bekend van Persona 3, 4 en 5), samen met Art Designer Shigenori Soejima (ook bekend van Persona 3, 4 en 5).

Tijdens het weekend organiseerde ATLUS een nieuwe livestream van regisseur Katsura Hashino, waarin de rijke systemen van de game werden verkend met een focus op Archetypes – de speciale karakterkrachten die op verschillende manieren ontwaken, waardoor spelers veel opties hebben om hun groep aan te passen.

Tijdens de stream legde Hashino-san uit hoe Archetypes vertakken en evolueren gedurende de reis van de speler, waarbij hij de 14 basis Archetype-lijnen beschreef en wanneer de variaties van elk Archetype worden opgeteld, zijn er in totaal meer dan 40 Archetypes beschikbaar.

Hashino-san gaf ook inzicht in de ontwerpdoelen van het team en hoe deze worden weerspiegeld in de manier waarop Archetypes interacteren met de rest van het spel. Metafoor: ReFantazio’s dungeons moedigen spelers aan om creatief en strategisch na te denken over welke Archetypes ze gebruiken en hoe ze ze gebruiken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x