Home Gaming Speel Railroad Corporation 2 in een demo

Speel Railroad Corporation 2 in een demo

by Jos Vis

Corbie Games, de makers van de populaire Railroad Corporation-serie, en uitgever Iceberg Interactive zijn verheugd om de release van de bijgewerkte demo voor Railroad Corporation 2 aan te kondigen tijdens Steam’s Next Fest. Vanaf vandaag biedt deze demo spelers een vroege blik op de geavanceerde strategie en verbeterde functies van het langverwachte vervolg.

Verbeteringen van de Alpha Demo

De nieuwe demo bouwt voort op de eerste Alpha Demo die eerder dit jaar werd gelanceerd tijdens Steam’s Capitalism and Economy Fest en bevat aanzienlijke verbeteringen en nieuwe functies:

  • Elektrificatie en uitgebreide spoorwegbouw: spelers kunnen de geavanceerde elektrolocomotief gebruiken en ingewikkelde netwerken bouwen met kruisingen, tunnels en bruggen.
  • Seinmechanica: de Next Fest-demo introduceert verbeterde seinmechanica en spoorefficiëntie, wat zorgt voor soepele locomotiefstromen over grotere gebieden.
  • Hoofdkantoor- en afdelingsbeheer: spelers kunnen strategische locaties kiezen voor hun hoofdkwartier en treinstations en cruciale afdelingen beheren, zoals onderzoek en geologie.
  • Inzicht in personeel en bedrijfsvoering: in de demo van Next Fest kunnen spelers personeel inhuren en gebruikmaken van bijgewerkte rapportagetools om de complexiteit van spoorwegactiviteiten beter te begrijpen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x