Home Gaming Hyper Light Breaker krijgt nieuwe trailer

Hyper Light Breaker krijgt nieuwe trailer

by Jos Vis

In een nieuwe trailer die debuteerde tijdens Summer Game Fest, kondigden Arc Games en Heart Machine aan dat het langverwachte Hyper Light co-op rogue-lite avontuur Hyper Light Breaker officieel eind deze zomer in Steam Early Access zal verschijnen.

“We zijn verheugd om deel uit te maken van Summer Game Fest en aan miljoenen mensen over de hele wereld te onthullen dat Hyper Light Breaker later deze zomer in Early Access zal verschijnen”, aldus Alx Preston, oprichter en creatief directeur van Heart Machine. “Deze trailer weerspiegelt echt alle vooruitgang die ons team heeft geboekt met Breaker, aangezien de trailer een frisse blik geeft op Overgrowth, co-op multiplayer gameplay en andere nooit eerder vertoonde beelden. We zijn zo dankbaar voor de steun van onze community die ons bij elke stap van de weg heeft bijgestaan. We kunnen niet wachten tot jullie allemaal deze wereld ervaren.”

Na de showcase van vandaag zal een gloednieuwe demo van Hyper Light Breaker speelbaar zijn op Summer Game Fest: Play Days van 8 tot en met 10 juni. Kort daarna zullen pers, content creators, influencers en streamers hun indrukken van de demo delen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x