Home Gaming Speel nu de Steel Seed PC Demo

Speel nu de Steel Seed PC Demo

by Jos Vis

Na de spannende nieuwe verhaalthreadtrailer die werd onthuld op de recente PC Gaming Showcase, kondigen ontwikkelaar Storm in a Teacup en uitgever ESDigital Games met genoegen de lancering aan van een Steam-demo voor de langverwachte sci-fi stealth-actie-avonturengame Steel Seed.

De speelbare demo van Steel Seed is beschikbaar als onderdeel van het Steam Next Fest van vandaag en biedt spelers de kans om een ​​toekomstige wereld te betreden die is verwoest door een verwoestende natuurramp waar het lot van de mensheid aan een zijden draadje hangt. De demo introduceert de hoofdpersoon, Zoe, en haar drone-metgezel KOBY terwijl ze de uitgestrekte omgevingen van de faciliteit verkennen en proberen de geheimen die erin verborgen liggen te ontrafelen. Neem de tijd om de sci-fi-omgevingen te verkennen en stealth-bewegingen te leren om langs de robotvijanden te glippen. Als het te heet onder je voeten wordt, kun je jezelf verdedigen door KOBY’s speciale vaardigheden te gebruiken of door direct in gevecht te gaan met je vijanden.

Steel Seed-functies:

  • Meeslepende, donkere sci-fi-wereld – intrigerende evolutie van het hoofdpersonage gecombineerd met een meeslepende en diepe verhaalervaring, herzien en bewerkt door BAFTA-winnende schrijver Martin Korda.
  • Stealth: de kunst van vechten, zonder te vechten – Gebruik stealth-gebaseerde technieken om de vijandige omgeving van de faciliteit te verkennen zonder dat robotachtige entiteiten en bewakers het opmerken. Sommige confrontaties kunnen worden vermeden door efficiënt te bewegen.
  • Dynamische gameplay – Gebruik Zoe’s krachtige arsenaal aan gereedschappen en wapens om je eigen speelstijl te verfijnen tijdens het verkennen van de omgeving. Ontdek nieuwe gadgets op je reis en ontgrendel nieuwe vaardigheden voor KOBY.
  • Intense gevechten – Test je reflexen en multitasking-vaardigheden in de uitdagende, snelle gevechtsactie van Steel Seed. Ontwijk vijandelijke aanvallen en deel straffe klappen uit om het pad vrij te maken. Doe een beroep op KOBY’s speciale gadgets en acties om je te beschermen in gevechten en bedreigingen te neutraliseren. – Unieke levels, unieke uitdagingen – Elk level in de faciliteit is uniek en biedt Zoe en KOBY veel uitdagingen om te overwinnen.
  • Mobiliteit – Gebruik Zoe’s parkourvaardigheden om de ondergrondse faciliteit te doorkruisen en een tactisch voordeel te behalen. Van de kunstmatige, door robots bestuurde diepten tot de open natuurlijke omgeving, gevaar loert om elke hoek.
  • Een krachtige gids – Neem de controle over KOBY door de Flight Mode in te schakelen. Scan het gebied om geheime gebieden te ontdekken, vijandelijke posities te detecteren en nieuwe upgrades voor Zoe te vinden. Of misschien… hem als lokaas te gebruiken.
  • KOBY, een drone voor het leven – De hoofdsleutel van Steel Seed en Zoe’s gids op haar eenzame en gevaarlijke reis in de ondergrondse faciliteit. Door samen te werken, vormen ze een formidabel duo en brengen ze iets nieuws in elk gevecht.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x