Home Gaming Fun Dog Studios onthult gameplay van The Forever Winter op IGN Live

Fun Dog Studios onthult gameplay van The Forever Winter op IGN Live

by Jos Vis

Fun Dog Studios heeft op IGN Live een uitgebreide gameplay-trailer uitgebracht voor hun debuutgame, The Forever Winter, gemaakt door veteranen uit de industrie achter iconische titels als Horizon: Zero Dawn, DOOM Eternal, Killzone en meer. De nieuwe trailer van The Forever Winter pakt de op teams gebaseerde, tactische looter-shooter-aanpak van de game uit en biedt een diepere blik op het PvEvE-scenariosysteem dat de chaos op het slagveld bestuurt, NPC-facties aanstuurt om hun eigen doelen te bereiken en erop gericht is om elke speler te elimineren die verder komt dan het niveau van hinder.

De trailer toont ook de door oorlog verscheurde wereld van The Forever Winter, beschikbare spelersklassen en progressie, manieren om je build aan te passen om te overleven, en biedt een lange blik op nieuwe vijandtypen en gameplay. Gretige scavs kunnen uitkijken naar de release van de gesloten bèta van The Forever Winter. Verlanglijst vandaag nog op Steam.

In The Forever Winter zijn spelers een overlevende die op zoek is naar voedsel en die een gemeenschap van gelijkgestemde individuen leidt die alleen maar met rust gelaten willen worden. Helaas controleren AI-gestuurde facties zoals Europa en Eurazië alle bestaande hulpbronnen van de wereld en zijn ze constant met elkaar in oorlog om meer te bemachtigen. Dit betekent dat de speler door deze slagvelden moet navigeren om de benodigde hulpbronnen te verzamelen zodat hun gemeenschappen kunnen overleven.

“The Forever Winter gaat niet over de grootste of de sterkste zijn; het gaat over het te slim af zijn van je vijanden en het maximale halen uit elke hulpbron die je vindt. Overleven is je grootste prestatie, omdat er maar drie soorten schurken zijn: de snelle, de slimme en de dode”, aldus Miles Williams, CEO en Creative Director van Fun Dog Studios. “Ik kan niet wachten tot mensen het in handen krijgen, te beginnen met Early Access heel binnenkort. Maar het spel uitbrengen is nog maar het begin. We kijken ernaar uit om nauw samen te werken met onze community om het spel te verfijnen en uit te breiden, zolang er liefde is voor donkere toekomsten.”

De Forever Winter-functies omvatten:

  • Bereid je voor op de hel: spelers sluiten zich aan bij de communityhub waar ze wapens, farmaceutische producten en extra uitrusting kunnen kopen van verkopers om zich voor te bereiden op het doolhof dat voor hen ligt, missies of vuile klusjes van NPC’s en rivaliserende facties te accepteren en meer.
  • PvEvE-scenariosysteem: vijanden hebben hun eigen doelen en agenda’s, opereren in gecoördineerde groepen en voeren grootschalige gevechten uit. Vijandelijke AI zet vijanden in op basis van hun huidige doelstellingen, waarbij elke ploeg anders reageert op acties van spelers. Naarmate de speler krachtiger wordt of een grotere indruk maakt op het slagveld, zal de vijand meer (en sterkere) vuurkracht inzetten om tegen te gaan. En spelers zullen nooit sterker zijn dan de vijand.
  • Brace the Cold Challenges Ahead: hoewel overleven altijd het primaire doel is, kunnen spelers meer XP, uitrusting en geld verdienen door missies aan te gaan. Elke missie heeft verschillende dreigingsniveaus die passen bij hun risico en beloning: moeilijkere missies leveren grotere reputatiebeloningen op die je factieposities verhogen, meer credits opleveren en je worden beloond met krachtigere uitrusting.
  • Verhoog vaardigheden en uitrusting om te overleven: geef verzamelde middelen uit tussen sessies om je gezondheid, snelheid, nauwkeurigheid en herlaadsnelheid te verbeteren, waardoor je een kans krijgt om te vechten tegen de meedogenloze vijanden van The Forever Winter.
  • Geef prioriteit aan stealth en teamwork: werk samen met je team om vijanden te slim af te zijn en detectie te vermijden om de overhand te krijgen, of plan tactisch gevechten en hinderlagen om guerrillagevechten te winnen. Ga de vijand alleen niet rechtstreeks te lijf. Je zult het niet overleven om het te vertellen.
  • De dood is nog maar het begin (opnieuw): als je team sterft, is de run voorbij. En de dood is onvergeeflijk. Als je in de strijd sneuvelt, verlies je alles in je inventaris voor die sessie en moet je helemaal opnieuw beginnen. Zorg dat je tussen de sessies door een voorraadje op de honken opbouwt, zodat je in de toekomst de overhand houdt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x