Home GamingAndroid Spectron heeft de prijs “Speelgoed van het jaar 2015” ontvangen!

Spectron heeft de prijs “Speelgoed van het jaar 2015” ontvangen!

by Sven

Speelgoedbedrijf Spectron uit Deventer heeft vandaag de prijs ontvangen van Speelgoed van Jaar 2015 voor de Focus Drone. Tijdens een livestreamverbinding maakte Keet!, gezicht van Telekids, de winnaars bekend op basisschool Willibrordus in Bovenkarspel. Managing Director van Spectron, John Boeyen, is erg verheugd over het winnen van de titel ‘Speelgoed van het Jaar’: “We zijn apetrots, helemaal omdat wij ons zelf ook hebben bezig gehouden met de ontwikkeling van deze drone”. Het zijn bovendien goede tijden voor Spectron, want afgelopen week won Spectron ook in België met dezelfde drone de prijs Speelgoed van het Jaar. Daarnaast meldde de Telegraaf vorige week dat de Focus Drone erg in trek is als Sinterklaascadeau. De verwachting van Blokker-topman Steven van Nieuwenhuijzen is dan ook dat de Focus Drone een verkooptopper wordt in de drukke feestmaand.

BeoordelingDrone2.jpg
De jury van Speelgoed van het Jaar 2015 is in hun juryrapport zeer positief: “Een drone voor beginners met camera van prima kwaliteit waarmee je je vlucht kunt opnemen. De Focus Drone is stevig, kan tegen een stootje, is eenvoudig te besturen én voor een prima prijs verkrijgbaar. Maar wel even oefenen! Echt speelgoed van deze tijd.”

Over Focus Drone
De Focus Drone is een drone voor beginners. Controleer of de ruimte geschikt is voorhet vliegen, stijg op en begin aan je avontuur. De Focus Drone is geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis gebruik. Met de camera kunnen ruim 6500 foto’s en 30 minuten video gemaakt worden vanuit de lucht. De drone vliegt tot ruim 30 meter en heeft verschillende snelheden; voor de beginner laag en voor de ervaren piloot hoog. Op de 2 GB SD-kaart sla je jouw gemaakte foto’s en video’s gemakkelijk op en met de USB-kabel zet je deze simpel over op je computer. Vlieg samen met vrienden tegelijkertijd probleemloos door de lucht dankzij de sterke 2.4 GHz zender.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: