Home GamingAndroid Anno 2205: Asteroid Miner is nu beschikbaar voor IOS en Android.

Anno 2205: Asteroid Miner is nu beschikbaar voor IOS en Android.

by Sven

Anno 2205: Asteroid Miner nu gratis beschikbaar als download voor Apple en Android toestellen. Anno 2205: Asteroid Miner is een galactische Match 3 puzzelgame. De game is ontwikkeld door de makers van de populaire Anno games en biedt gamers de mogelijkheid om een mobiel ruimte-avontuur te beleven in het Anno-universum.

Anno 2205: Asteroid Miner daagt spelers uit om hun strategische planning skills te gebruiken in galactische puzzels. Combineer en knal door asteroïden in het Anno-universum, kies tussen verschillende melkwegstelsels en bezoek het ruimtestation om meer dan 120 upgrades te unlocken waarmee je in de game unieke voordelen hebt.

De game is speciaal ontwikkeld voor mobiele apparaten om zowel bestaande Anno-fans als nieuwkomers een uitdagende en frisse gameplay aan te bieden binnen het Anno-universum. De game heeft meer dan 180 missies, bonuslevels en kan offline gespeeld worden. Spelers kunnen ook zeldzame grondstoffen die ze in de app hebben overzetten op de PC versie van Anno 2205 om zo hun empirium groter te maken en hun city-building skills te vergroten.

Anno 2205: Asteroid Miner is gratis verkrijgbaar in de App Store en Google Play:

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x