Home Gaming ‘Spear Master’ is terug!

‘Spear Master’ is terug!

by Jos Vis

De eerder aangekondigde Spear Master is nu live te koop in de digitale Nintendo® Switch-winkel! Spear Master is ontwikkeld en geproduceerd door indiegame-ontwikkelaar en uitgever Osarion Games en biedt een leuke, heldere en kleurrijke snelle actiegame, waarin je de taak hebt speren naar stuiterende ballen te gooien om ze in de vergetelheid te laten vallen. De STEAM-versie is ook bijgewerkt en ondersteunt nu de coöpmodus op de bank, verbeterde compatibiliteit voor het STEAM-deck en nieuwe personageontwerpen naast verbeterde taalondersteuning. De klassieke Atari VCS-versie is ook bijgewerkt.

Spear Master vertelt het verhaal van dappere krijgers genaamd Spear Masters, die de wereld eeuwenlang hebben beschermd. Jij, die de hoofdrolspeler speelt, bent de zoon van een legendarische held, en het is jouw taak om in de voetsporen van je voorouders te treden en de wereld te redden van een oud kwaad. Op je zoektocht naar de overwinning moet je speren naar stuiterende ballen gooien om ze te splijten. Vernietig vijanden die je tegenkomt, los puzzels op die je tegenkomt, praat en communiceer met meeslepende personages en neem deel aan epische gevechten tegen woeste bazen om de wereld te verdedigen tegen het eeuwenoude kwaad dat bekend staat als de Tarr.

Spear Master is klassieke arcade-actie wanneer het het leukst is! Het spel is gemakkelijk op te pikken en te spelen, maar toch moeilijk te beheersen en te overwinnen. Je moet al je vaardigheden en reflexen gebruiken om te overleven. In meer dan 120 niveaus moet je tegen vijanden vechten, obstakels overwinnen en puzzels oplossen die verborgen gebieden ontgrendelen. Maak je voorouders trots en beheers het spel vandaag nog!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x