Home Gaming Space Punks krijgt tweede content patch met “The Crafty One”-update

Space Punks krijgt tweede content patch met “The Crafty One”-update

by Jos Vis

Flying Wild Hog’s free-to-play sci-fi looter-shooter Space Punks ontvangt deze week zijn tweede grote content patch. Voortbouwend op de “The Talented One”-update van vorige maand en de feedback van spelers, zal de patch de crafting- en wapen specialisatie opties van Space Punks herzien, waardoor spelers nog meer manieren krijgen om hun speelstijl aan te passen.

YouTube video

Naast een heleboel bug fixes, gameplay tweaks en kwaliteitsverbeteringen, is “The Crafty One” update gericht op de meest centrale pijler van de looter-shooter: wapens. Spelers kunnen zich verheugen op een complete vernieuwing van het crafting-systeem, met nieuwe crafting-materialen om de stats en vaardigheden van je wapens te verbeteren. Het introduceert ook batterijen en software in de mix. Batterijen om extra software slots in je wapens vrij te spelen, en software-upgrades om je statistieken nog verder op te krikken.

De update introduceert ook blauwdrukken. Deze verzamelbare wapenschema’s speel je vrij door grondstoffen uit te geven die je verzamelt via jobs of specifieke quests. Spelers kunnen hun blauwdrukken upgraden naarmate ze verder komen in het spel. Voor degenen die iets anders willen: de update voegt de mogelijkheid toe om elk wapen te slopen voor onderdelen, met een grotere terugverdientijd voor alles waarin ze middelen hebben geïnvesteerd. 

“The Crafty One” voegt ook een extra vleugje stijl toe, met een 3D-wapenvoorvertoning en een upgrade-animatie die verandert afhankelijk van hoeveel upgrades er in een wapen naar keuze zijn gegaan. Er zijn ook speciale effecten toegevoegd aan bepaalde talenten en sommige krijgen een tijdsduur en cooldown-timers, waardoor het makkelijker wordt om info te zien die relevant is voor de geselecteerde talenten. Last but not least zijn er aanpassingen aan de hubzone van The Devil’s Gambit, zoals nieuwe verlichting, rekwisieten en zelfs een paar broodnodige automaten.

Hoofd van Flying Wild Hog’s Krakau Studio en Space Punks Game Director, Michael Kuk zegt: “Deze update is de eerste stap om aanzienlijke diepte te brengen in Space Punks, met de nieuwe crafting- en wapenupgradesystemen – die spelers enorm uitgebreide manieren bieden om de uitrusting en speelstijl van hun personage aan te passen naarmate ze verder komen in de uitdagingen die de melkweg te bieden heeft. We zijn erg blij met de respons die we tot nu toe van de Early Access-community op Space Punks hebben gehad, en de voortdurende feedback van spelers heeft ons geholpen bij het bepalen van de manier waarop we het spel verderbouwen. We hebben veel meer dat we graag willen toevoegen in de komende maanden van Early Access en Open Beta om Space Punks de best mogelijke game te maken die het kan zijn.”

De volledige patch notes voor de “The Crafty One” update zijn hier beschikbaar, of bekijk hier de stream van Flying Wild Hog voor een meer diepgaande blik op de update.

Er is nog tijd om in Space Punks Early Access te duiken door Founders Packs te kopen via Epic Games Store. Deze zijn er in twee varianten:

  • Swag Pack: Het basispakket voor elke ruimtebandiet biedt gegarandeerde toegang tot de Early Access en ontgrendelt gelijk alle vier de hoofdpersonages. Het bevat ook een Season 1 Battle Pass en exclusieve achtergronden, vier emotes, een Epic Cape en Epic Dash-effect. Prijs: € 23,99
  • Splendor Pack: Het ultieme starterspakket voor de hardcore schurken onder ons bevat alles in het Swag Pack plus andere extra voordelen, waaronder een Scaraby 8G Companion, vier Epic Character Skins en een Epic Player Entrance. Prijs: € 39,99

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x