Home Gaming Space Punks krijgt nieuwe content met “The Friendly One”-update

Space Punks krijgt nieuwe content met “The Friendly One”-update

by Jos Vis

De free-to-play, sciencefiction looter-shooter Space Punks van de toonaangevende Poolse gamestudio Flying Wild Hog heeft vandaag zijn derde content-update ontvangen. Zoals de naam al doet vermoeden, maakt de update het makkelijker voor gamers om samen met vrienden te spelen; door het party-systeem te verbeteren en de sociale UI van het spel te herzien.

YouTube video

In navolging van de mechanics gerichte “The Crafty One” en “The Talented One” updates, is “The Friendly One” voornamelijk gericht op back-end verbeteringen voor Space Punks, met technische revisies van systemen ontworpen om de speler ervaring soepeler te maken. De patch verbetert het systeem achter parties, waardoor het makkelijker wordt om lid te worden, te blijven, te vertrekken en opnieuw lid te worden. Ook wordt het eenvoudiger om gamers waarmee je eerder gegroepeerd bent uit te nodigen in je de hub van Devil’s Gambit.

Er komen ook meer speler-georiënteerde updates, met een geheel nieuwe in-game sociale UI die de back-end verbeteringen zoveel makkelijker maakt. Er komen ook verbeteringen aan de contracten en dagelijkse en wekelijkse uitdagingen van Space Punks om het hele systeem gebruiksvriendelijker te maken. Deze bevatten veranderingen zoals de mogelijkheid om de voortgang van uitdagingen in missies te controleren, pop-ups om de voortgang bij te houden en betere indicatoren om aan te geven wanneer je iets van je takenlijst hebt afgevinkt. De patch bevat ook talrijke balansverbeteringen en bugfixes. 

“Deze update geeft spelers van Space Punks de kans om het multiplayer aspect van het spel echt te verkennen, en levert een van de kernprincipes van het levende spel dat we willen dat Space Punks wordt. Een gemeenschap gestuurd spel waar spelers feedback een integraal onderdeel is van het ontwerpproces, en waar gamers keer op keer naar terug kunnen komen.”, zegt Michał Kuk, Game Director bij Flying Wild Hog. “Het is moeilijk te geloven dat het nog maar een paar maanden geleden is sinds onze early access lancering, maar we hebben nog veel meer dat we graag willen toevoegen aan Space Punks in de zeer nabije toekomst, en we kunnen niet wachten om de gemeenschap te laten zien wat we nog meer in petto hebben.”

De volledige patch notes voor de “The Friendly One” update zijn hier beschikbaar

Spelers kunnen vandaag nog toegang krijgen tot Space Punks Early Access via Founders Packs in de Epic Games Store. Deze zijn er in twee varianten:

  • Swag Pack: Het basispakket voor elke ruimtebandiet biedt gegarandeerde toegang tot de Early Access en ontgrendelt gelijk alle vier de hoofdpersonages. Het bevat ook een Season 1 Battle Pass en exclusieve achtergronden, vier emotes, een Epic Cape en Epic Dash-effect. Prijs: € 23,99
  • Splendor Pack: Het ultieme starterspakket voor de hardcore schurken onder ons bevat alles in het Swag Pack plus andere extra voordelen, waaronder een Scaraby 8G Companion, vier Epic Character Skins en een Epic Player Entrance. Prijs: € 39,99

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x