Home Gaming Bungie viert vandaag haar 30-jarig jubileum met nieuwe content in Destiny 2

Bungie viert vandaag haar 30-jarig jubileum met nieuwe content in Destiny 2

by Jos Vis

Bungie viert drie decennia aan games, epische verhalen en een geweldige community met de release van nieuwe content in Destiny 2. Vanaf vandaag krijgen alle spelers toegang tot gratis jubileumcontent, inclusief een nieuwe 6-player matchmade activiteit, verborgen geheimen, collectibles en meer. Spelers hebben ook de mogelijkheid om het Destiny 2: Bungie 30th Anniversary Pack te kopen.

Het Destiny 2: Bungie 30th Anniversary Pack bevat een nieuwe dungeon geïnspireerd op de Loot Cave, de nostalgische Exotic Rocket Launcher Gjallarhorn en nieuwe klassieke gear, inclusief: 

  • Mythe Claymore Sword
  • Legendary Destiny 1-wapens
  • Armor geïnspireerd op Thorn
  • Exotic Gjallarswift Sparrow
  • Op Marathon geïnspireerde armor
  • Armor met een Bungie-thema geïnspireerd door streetwear
  • En nog veel meer!

Game2Give
De Bungie Foundation host voor de derde keer haar jaarlijkse Game2Give fundraising campagne. De Bungie Foundation haalt ieder jaar wereldwijd geld op met behulp van de spelers voor de gezondheid en het welzijn van kinderen, humanitaire hulp en liefdadigheidswerk dat zich richt op diversiteit, gelijkheid en inclusie. Wie goed doet, goed ontmoet! Check daarom deze toffe incentives. Bezoek de donatiepagina als je wilt doneren en volg daarna de instructies op om je beloningen in te wisselen. Game2Give loopt tot 15 december.

YouTube video

Het feest houdt hier nog niet op! Bungie heeft namelijk nog veel meer in petto voor haar spelers: in-game-evenementen, de verbluffende afsluiting van Season of the Lost en de nieuwste uitbreiding Destiny 2: The Witch Queen, die op 22 februari 2022 wordt gelanceerd!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: