That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, PC, PS4, Trailer, Virtual Reality

Space Junkies verkrijgbaar vanaf 26 maart

Space Junkies is een arcade-shooter, exclusief ontwikkeld voor virtual reality-gaming. De game is verkrijgbaar vanaf 26 maart op PlayStation VR, Windows Mixed Reality-headsets, Oculus Rift + Touch en HTC Vive. Space Junkies is reeds te pre-orderen via Steam, de Oculus Store en vanaf 20 februari in de PlayStation Store.

Space Junkies draait op Brigitte, een gloednieuwe virtual reality engine, speciaal ontwikkeld om teams vlekkeloos te laten opereren in virtual spaces. De game biedt een vlotte multiplayer in een driedimensionale ruimte-arena waar spelers het tegen elkaar opnemen in intense microgravity gevechten.

Bij de release biedt Space Junkies 1v1, 2v2 en free-for-all modi aan, evenals een verzameling aan verschillende wapen- en aanpassingsmogelijkheden op zes verschillende slagvelden. Elke arena heeft unieke tactische zones en dynamische verlichting. Geen gevecht zal hetzelfde aanvoelen. Bovendien zal het spel na de release nieuwe updates uitbrengen, inclusief nieuwe modi, maps, wapens en aanpassingsitems.

Er worden verschillende testfases gehouden voor de lancering, inclusief een Open Bèta voor alle platformen. Spelers krijgen de mogelijkheid om zich in te schrijven voor de gesloten Bèta op:https://betasignup.ubisoft.com/sjreg/LogIn.

Space Junkies Arcade, een speciale versie van de game die beschikbaar is in meer dan honderd virtuele arcades wereldwijd, neemt de spelers mee in een volledig unieke ervaring. Op 19 februari lanceert de Virtual Athletics League ook een internationaal toernooi in samenwerking met Ubisoft, Springboard VR en HP. De beste teams uit de deelnemende arcades nemen het tegen elkaar op voor $4.500 aan gear en prijzen. Voor meer informatie over Space Junkies Arcade en de deelnemers aan het toernooi, ga naar:https://www.valvr.com/space-junkies-international-tournament.

Space Junkies is vanaf 26 maart 2019 verkrijgbaar voor PlayStation VR, Windows Mixed Reality-headsets, Oculus Rift + Touch en Vive.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE