Home Gaming Red Dead Online Beta Update: Nieuwe Mogelijkheden en Meer Verschijnt 26 Februari

Red Dead Online Beta Update: Nieuwe Mogelijkheden en Meer Verschijnt 26 Februari

by Pim, Sel

Red Dead Online Beta Update

Nieuwe Features en Meer Beschikbaar op 26 Februari

De volgende reeks updates en nieuwe functies staat klaar om te worden toegevoegd aan de Red Dead Online Beta op 26 februari waarmee we veel nieuwe verbeteringen en toevoegingen in het open wereld-spel implementeren, waaronder een nieuw Law and Bounty-systeem en nieuwe wapenbalans, wijzigingen aan de zichtbaarheid van spelers op de mini-map en meer. Lees verder voor meer details over de aanpassingen, en blijf volgende week op de hoogte om meer te weten te komen over andere nieuwe content die deze update bevat.

Zichtbaarheid Speler

Als onderdeel van ons antwoord op feedback van de community over het minimaliseren van bepaalde soorten destructief gedrag van spelers, hebben we een aantal veranderingen gemaakt in de manier waarop spelers op de kaart verschijnen.

Ten eerste verminderen we de zichtbaarheid van blips over lange afstanden – je kaartpositie wordt niet aan andere spelers getoond, tenzij je in de buurt bent (binnen een straal van 150 meter). Als je iets verder weg bent, ben je alleen zichtbaar als je je wapen afvuurt. Spelers in andere steden of regio’s zijn bijvoorbeeld niet zichtbaar. Dit voorkomt dat spelers herhaaldelijk doelwit zijn op lange afstand.

Verder introduceren we een nieuw systeem dat je wijst op overmatig agressieve spelers. Als je speelstijl vijandig wordt, zal je kaartpositie (en die van je Posse-leden) meer zichtbaar worden voor andere spelers met een geleidelijk donker wordende stip die stapsgewijs verschuift van blauw naar donkerrood.

Je zichtbaarheid groeit door slechte daden zoals aanvallen op- en het doden van andere spelers of hun paarden buiten een gestructureerde modus, Free Roam Mission, evenement of competitie. Hoe korter de tijd tussen slechte daden, hoe meer je zichtbaarheid toeneemt. Keer terug naar een meer rechtschapen pad en je zichtbaarheid zal na verloop van tijd vervagen.

We introduceren ook Posse-brede wapenstilstanden en verbeterde Feuds. Binnenkort kun je een wapenstilstand beginnen die van toepassing is op de voltallige Posse van je aanvaller na slechts één kill. Als alternatief, als je liever je tegenstander uitdaagt, kun je na één kill een Feud, Posse Feud of Leader Feud beginnen, waarmee je een geschil snel verandert in een getimede mini-deathmatch die de rivaliserende spelers samen uitvechten in Free Roam. Voor elke kill op de tegenstander verdien je punten.

Bounty Hunters & Law Balancing

Tegelijkertijd kunnen spelers die hoge premies hebben opgebouwd overvallen worden door NPC Bounty Hunters die hen proberen te vermoorden om hun beloning te verzamelen.

Crimineel gedrag heeft gevolgen voor je premie-waarde en je eer, afhankelijk van de ernst van je misdaad. Het doden van een andere speler zorgt bijvoorbeeld voor een hogere premie dan het aanvallen van inwoners of het mishandelen van dieren, mocht je misdrijf worden gemeld. Misdaden op lager niveau, zoals plunderen en roven, verminderen alleen maar je eer.  

Als je premie een bepaalde drempel overschrijdt en de Bounty Hunters dit opmerken, komen ze achter je aan om je te doden. Je krijgt een melding van hun achtervolging. Hoe hoger je premie, hoe hoger de waarde, des te lastiger wordt de achtervolging voor jou en je Posse.

Daily Challenges

We voegen ook verschillende Daily Challenges toe die je over de hele Red Dead Online Beta kunt aangaan. Volbreng individuele doelen, die betrekking hebben op alle aspecten van het leven aan de grens, en verdien Gold Nuggets en XP. Deze uitdagingen variëren van het zoeken naar kruiden, het verkopen van items, het jagen op- en villen van dieren, schuilplaatsen opruimen, feuds winnen en nog veel meer. De Daily Challenges zullen met de tijd uitbreiden en evolueren, en bieden speciale uitdagingen, beloningen, streak-bonussen en meer.

Overige Fixes en Meer

Jullie feedback is van onschatbare waarde geweest, dus blijf er alsjeblieft mee doorgaan. Naast deze updates zijn we van plan nog een aantal andere veranderingen op te pakken op basis van feedback vanuit de community. Zo worden bepaalde wapens opnieuw uitgebalanceerd, waaronder de Varmint Rifle, waarvan de nauwkeurigheid meer gelijk wordt getrokken met andere lange wapens. Ook wordt het bereik van de voice chat verminderd zodat deze alleen werkt op korte afstand. En hoewel er veel en doorlopende fixes voor de vrachtladingen op je paard zijn, zijn we van plan om een aantal verbeteringen te introduceren waardoor pelzen en karkassen langer blijven liggen na het doodgaan of respawnen.

Volgende week op 26 februari hebben we meer aanvullende informatie over de update. We zijn enthousiast over de toekomst van Red Dead Online, en kijken ernaar uit om nog veel meer nieuws te delen in de aankomende weken en maanden.


Ondertussen zijn er kansen om meer XP te verdienen, om hoger te eindigen voor 26 februari.Het spelen in een Posse heeft voordelen, zoals het verdienen van meer XP in Free Roam Missions en Freem Roam Events. Maak deze week een Posse aan en verdien twee keer zoveel XP met de eerder genoemde activiteiten, en verdien volgende week 20% meer XP met alle activiteiten in de Red Dead Online Beta.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: