Home Gaming Sovereign Syndicate werpt zijn oog op gamescom 2022

Sovereign Syndicate werpt zijn oog op gamescom 2022

by Jos Vis

Crimson Herring Studios maakt zich op om hun Steampunk Tarot RPG, Sovereign Syndicate, later deze maand naar gamescom te brengen, waar ze een gloednieuwe demo voor de game zullen debuteren. Hoewel er al een tijdje een publiek beschikbare playtest op Steam voor de game is, zal deze demo alle vooruitgang laten zien die de afgelopen maanden is geboekt dankzij feedback van de Sovereign Syndicate-community.

Binnen een paar weken kunnen spelers de demo pakken en wegzinken in het complexe verhaal van Sovereign Syndicate over een Steampunk Victoriaans Londen, vol mythologische wezens en geleid door de tarot.

Verken een open wereld in deze Victoriaanse steampunk cRPG. Kies uit drie speelbare personages met vertakkende verhalen die met elkaar verweven zijn. Onderzoek, communiceer en onderneem actie om uw stempel op de wereld en haar bewoners te drukken. Geen willekeurige statistische punten hier, gebruik je vaardigheden om ze te verhogen en vertrouw je lot aan ons tarotkaart-kanssysteem.

Dus, hoe ga je je problemen oplossen? Gevechten, overreding, magie, explosieven? De keuze is aan jou en al je kaarten liggen op tafel; maar wees voorzichtig, de havengebieden zijn niet voor bangeriken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: