Home Gaming Pre-orders fysieke versie Dragon Quest Treasures beginnen vandaag

Pre-orders fysieke versie Dragon Quest Treasures beginnen vandaag

by Mark van Truijen

SQUARE ENIX maakt bekend dat de fysieke versie* van DRAGON QUEST TREASURES voor de Nintendo Switch™ vanaf vandaag beschikbaar is voor pre-orders.  Deze titel, die draait om de jeugdavonturen van Erik en zijn zus Mia uit DRAGON QUEST XI: Echoes of an Elusive Age™, verschijnt op 9 december 2022 wereldwijd voor de Nintendo Switch™.

Spelers die DRAGON QUEST TREASURES pre-orderen bij deelnemende retailers, ontvangen de volgende in-game items om hen op weg te helpen in het avontuur:

  • Chimaera Wing (x5) – Keer onmiddellijk terug naar je basis zonder schatten te verliezen
  • Better Buddy Bullet (x15) – Vergroot de kans dat een monster zich bij je wil aansluiten
  • Fullheal Pellet (x5) – Herstel de HP van een enkele bondgenoot volledig

Daarnaast is een schat aan nieuw beeldmateriaal van de game onthuld. Het nieuwe beeldmateriaal geeft een indruk van het zoeken naar schatten, het verkennen met bevriende monsters en de waardering van schatten. Dit beeldmateriaal vind je hier.

DRAGON QUEST TREASURES volgt de avonturen van Erik en zijn zus Mia die leven op een Vikingschip, dromend van de dag waarop ze de wijde wereld in zullen trekken om schatten te zoeken.  Op een nacht treffen ze twee wonderlijke wezens, Porcus en Purrsula, die hen meevoeren naar een mysterieuze ruïne, waar ze een stel Dragon Daggers vinden. Na het verkrijgen van deze magische dolken, wordt het duo verplaatst naar het zwevende continent Draconia. In dit legendarische land wonen vele monsters maar zijn ook vele schatten verstopt, waaronder de zeven legendarische Dragonstones waar zelfs de grootste schattenjagers van dromen.

Spelers beginnen hun avontuur als Erik en Mia maar leren al snel hoe ze een team kunnen samenstellen van bevriende monsters die hen helpen verborgen schatten te vinden en nieuwe gebieden te bereiken.  Daarnaast moeten de twee hun schatten beschermen tegen vijandige monsters en rivaliserende bendes op hun weg terug naar de basis, waar ze voor hun buit beloond worden. Door schatten te verzamelen wordt de kluis van spelers steeds verder gevuld, zodat ze hun thuisbasis kunnen uitbreiden en steeds meer vriendelijke monsters kunnen verzamelen.

DRAGON QUEST TREASURES verschijnt op 9 december voor de Nintendo Switch™. Ga voor meer informatie naar de DRAGON QUEST-site en volg ons op onze officiële kanalen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: