Home Gaming South Park: The Fractured But Whole op 24 april naar Nintendo Switch

South Park: The Fractured But Whole op 24 april naar Nintendo Switch

by Mark van Truijen

South Park™: The Fractured But Whole™ is vanaf 24 april verkrijgbaar voor Nintendo Switch. South Park: The Fractured But Whole is de buitensporige opvolger van het succesvolle South Park: The Stick of Truth uit 2014. Met de toenemende misdaad in South Park zijn de straten gevaarlijker dan ooit. Dit dorp heeft een held nodig. Eric Cartman ziet zijn kans schoon en creëert de beste superhelden-franchise ooit, ‘Coon and Friends’, met zichzelf, The Coon, in de hoofdrol. De speler vervult wederom de rol van de New Kid en wordt lid van Coon & Friends om te vechten voor bekendheid en zijn of haar plek naast de andere kinderen.

Vanaf 24 april verkennen spelers South Park waar en wanneer ze maar willen op Nintendo Switch. Ook genieten zij meteen van extra content in de vorm van Danger Deck en From Dusk Till Casa Bonita, die los verkrijgbaar zijn, maar ook onderdeel zijn van de Season Pass. De derde DLC, Bring the Crunch, komt deze zomer gelijktijdig naar PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch.

South Park: The Fractured But Wole is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer in deUbisoft Store.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x