Home Gaming Soulstice: Deluxe Edition nu beschikbaar om te downloaden

Soulstice: Deluxe Edition nu beschikbaar om te downloaden

by Jos Vis

Uitgever Modus Games en ontwikkelaar Reply Game Studios hebben vandaag aangekondigd dat de Deluxe Edition van de prachtig gestileerde actiegame Soulstice nu beschikbaar is om te downloaden op PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Bestaande bezitters van het digitale basisspel kunnen upgraden naar de digitale deluxe-editie.

De Deluxe Edition bevat de volledige game, een digitaal kunstboek van meer dan 70 pagina’s met details over de rijk gerealiseerde wereld van Soulstice, een originele soundtrack met 13 energieke tracks en het in-game verbruikbare Ashen Blade Item Pack. De Deluxe Edition was voorheen digitaal verkrijgbaar op Steam en als fysieke release voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S via toonaangevende retailers en de Maximum Games Store.

Sinds het debuut van de game is Reply Game Studios waakzaam geweest in hun voortdurende ondersteuning van Soulstice, door feedback van spelers op te nemen en een hele reeks verbeteringen toe te voegen in versie 1.0.3 die de bloedstollende gevechten van de game verder ontwikkelen. Een extra update staat gepland voor later dit jaar.

De opvallende donkere fantasiewereld van Soulstice neemt spelers mee naar plekken vol gevaar en schoonheid. Terwijl de zussen Briar en Lute naar een traan in de lucht rennen die boven de stad Ilden is gevormd, blijven steeds gruwelijkere wezens, bekend als de Spawn of Chaos, hun wereld binnenstromen vanaf de andere kant van de Veil. Alleen een Chimera, een krachtig levend wapen geboren uit de vereniging van twee zielen, kan deze gemene en vraatzuchtige wezens weerstaan.

Met een arsenaal aan wapens en aanpassingsmogelijkheden hebben Briar en Lute een bijna eindeloze reeks stijlvolle en creatieve manieren om hun vijanden op pad te sturen terwijl ze een belegerde stad verkennen. Terwijl het duo echter vecht om de Tear boven Ilden te bereiken, worden hun uitdagingen groter en hun omgeving vijandiger en verwrongener.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: