That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, PC, PS Vita, PS3, PS4, Wii U, Xbox 360, Xbox One

SONY INTERACTIVE ENTERTAINMENT INTRODUCEERT PLAYSTATION®CLASSIC

Sony Interactive Entertainment (SIE) heeft vandaag aangekondigd dat op 3 december 2018 PlayStation®Classic, een miniatuur-spelcomputer met de look van de originele PlayStation® en voorzien *van 20 originele games, in Japan, Noord-Amerika en Europa wordt uitgebracht. PlayStation Classic zal beschikbaar zijn tegen een door de fabrikant voorgestelde verkoopprijs van € 99,99 in Europa.

De originele PlayStation maakte in Japan zijn debuut op 3 december 1994 en had door zijn belangrijke innovaties — zoals 3DCG-rendering in real time en het gebruik van cd-roms — een grote invloed op de game-industrie in de jaren 90 en later.

Het ontwerp van de PlayStation Classic komt overeen met die van PlayStation®, waaronder de toetsenindeling, controllers en de look*1, maar met zijn miniatuurformaat is deze versie 45% kleiner dan de originele console. Voorzien *2 van 20 vooraf geladen PlayStation games*3 zoals Final Fantasy®VII (SQUARE ENIX Co., LTD.), Jumping Flash! (SIE), R4 RIDGE RACER TYPE 4Tekken 3 (BANDAI NAMCO Entertainment Inc.), en Wild Arms (SIE). PlayStation Classic past perfect bij zowel de nostalgische PlayStation fans die veel plezier hebben beleefd met de originele PlayStation als gamers die PlayStation nog niet kennen en die de klassieke PlayStation games uit de jaren 90 willen ontdekken.

PlayStation Classic wordt geleverd met een HDMI™-kabel voor verbinding met externe displays, zoals tv-monitors, en een USB-kabel*4 voor aansluiting op een USB AC-adapter (apart verkrijgbaar) voor voeding via een stopcontact. Op bepaalde ondersteunde titels kunnen gebruikers met of tegen hun vrienden spelen met de twee controllers die worden meegeleverd.

SIE blijft zowel zijn software-portfolio op verschillende PlayStation platformen als zijn netwerkdiensten uitbreiden om entertainmentervaringen te leveren die alleen mogelijk zijn met PlayStation.

<PlayStation®Classic>

Productnaam PlayStation®Classic
Productcode Europa:SCPH-1000R
Releasedatum 3 december 2018
MSRP € 99,99
Meegeleverd PlayStation®Classic x 1
Controller x 2
HDMI™-kabel x 1
USB-kabel*x 1
Documentatie
Copyrights ©Sony Interactive Entertainment Inc. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Specificaties

Productnaam PlayStation®Classic
Productcode SCPH-1000R-serie
Video-uitvoer 720p, 480p
Audio-uitvoer Lineaire PCM
Invoer/uitvoer HDMI™-uitgangsaansluiting
USB-aansluiting (Micro-B)*4
Controlleraansluiting x 2
Vermogen DC 5 V / 1,0 A
Maximaal nominaal vermogen 5 W
Externe afmetingen Ca. 149 x 33 x 105 mm (breedte x hoogte x diepte) (zonder controllers)
Massa Console      Ca. 170 g
Controller     Ca. 140 g
Bedrijfstemperatuur 5 ℃ tot 35 ℃

*Ontwerp en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

*1 Het ontwerp van de buitenste verpakking verschilt per regio waarin het product wordt verkocht.
*Titelaanbod kan verschillen per regio waarin het product wordt verkocht.
*Softwaretitels kunnen niet door te downloaden of op een andere manier worden toegevoegd. Randapparatuur voor PlayStation®, zoals geheugenkaarten, kan niet met de PlayStation®Classic worden gebruikt.
*Een commercieel verkrijgbare USB AC-adapter (apart verkrijgbaar) is nodig om dit systeem te kunnen gebruiken. Gebruik een AC-adapter die uitvoer van 5 V, 1,0 A USB (type A) ondersteunt. Er is echter geen garantie dat alle AC-adapters compatibel zijn met het systeem.
We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE