Home Gaming Sniper Elite 4’s Target: Führer-missie onthuld

Sniper Elite 4’s Target: Führer-missie onthuld

by Mark van Truijen
De eerste beelden en screenshots van Sniper Elite 4’s Target: Führer pre-order content zijn gearriveerd. Ze bieden een voorproefje op de tientallen manieren waarop spelers de Nazi-leider kunnen uitschakelen. Hoeveel tel jij er?

Spelers krijgen een fraaie indruk van Sniper Elite 4’s non-lineaire benadering van tactische third-person combat. In een uitgebreide kustomgeving – inclusief een knusse U-bootfabriek vol elite nazitroepen en het soort omgevingsgevaren waar elke veiligheidsinspecteur voor op de vlucht zou slaan – worden spelers niet alleen beloond voor hun scherpschietkunst, maar ook voor hun slimheid en creativiteit.

Target: Führer is ontwikkeld voor 1-2 spelers en kun je steeds weer opnieuw spelen om speciale achievements en trophies te verzamelen met de meest unieke kills. Een substantiële en spannende bonus voor fans die de game pre-orderen!

Target: Führer wordt gratis geleverd bij alle verpakte en digitale pre-order versies van Sniper Elite 4. Deze extra content komt tegen betaling beschikbaar na de wereldwijde lancering van de game op 14 februari 2017 voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Lees meer op Xbox Wire.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x