Home Gaming Eerste klasse-trailer van Mirage: Arcane Warfare toont Vypress

Eerste klasse-trailer van Mirage: Arcane Warfare toont Vypress

by Mark van Truijen

Torn Banner Studios, de makers van de populaire Chivalry: Medieval Warfare, heeft vandaag een nieuwe trailer uitgebracht waarbij een van de meest iconische klassen van de opkomende multiplayer action-combat game Mirage: Arcane Warfare wordt bekeken: de Vypress.  

De Vypress is een van Mirage: Arcane Warfare’s dodelijkste klassen. Uitgerust met twee lemetten die met gemak door een tegenstander’s hoofd kunnen snijden, moet de Vypress het hebben van haar superieure snelheid en speciale vaardigheden – de belangrijke “Pounce” en de teleportatie “Phase”. Wat ze niet heeft in defensie, maakt ze goed met haar beweeglijkheid.

De nieuwe trailer waarbij de Vypress wordt getoond is de eerste in een serie van videos genaamd “Instruments of Death” waar Mirage unieke klassen van vechters worden bekeken. Deze serie wordt uitgebracht voor de premiere van Mirage: Arcane Warfare later in 2017.

Meer informatie over Mirage: Arcane Warfare, of als je wilt registreren voor de aankomende beta, ga dan naar http://www.miragearcanewarfare.com/.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x