Home Gadgets Snelste laptop ter wereld krijgt snelste productintroductie ooit

Snelste laptop ter wereld krijgt snelste productintroductie ooit

by Mark van Truijen

ASUS, het toonaangevende technologiebedrijf uit Taiwan, onthult op 20 augustus met een snelheid van 140 km/u de snelste laptop ter wereld aan een select gezelschap gameliefhebbers. De laptop, ROG GX800 genaamd, zal door ASUS getoond worden aan boord van de Tweakers Express, het jaarlijks rijdende gameparadijs richting de grootste consumenten-gamebeurs ter wereld, de Gamescom in Keulen.

ASUS heeft een complete wagon ter beschikking om haar producten te tonen aan de tech-liefhebbers. “Omdat tweakers behalve gamers vooral tweakers zijn, hebben we onze dikste hardware meegenomen, zoals onze meest exclusieve laptop, de ROG GX800, met niet één, maar twee GTX 1080’s videokaarten aan boord, die ook voor desktopcomputers worden gebruikt. Dankzij de unieke waterkoeling presteert de GX800 dan ook net zo goed als een desktop. Samen met 64GB Ram intern geheugen, 1TB aan SSD-opslag en een 4K Ultra HD-scherm, is de GX800 de snelste laptop ter wereld.” aldus Marc Rademaker, PR Specialist Benelux van ASUS.

Aan boord kunnen 700 enthousiastelingen niet alleen de nieuwste hardware van ASUS bekijken, maar zich ook wagen aan een potje Counterstrike: Global Offensive en op de terugweg gaat er in samenwerking met Coolblue een gelukkige winnaar naar huis met een ASUS ROG GL552!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x